Jalkapallo

Jalkapallovaatteet ja jalkapallovarusteet

Etsitkö hyviä jalkapallovaatteita ja -varusteita edullisesti? Olet täysin oikealla sivulla, sillä Budget Sportin valtavasta jalkapallovalikoimasta löydät kaiken jalkapalloon sekä aikuisille että lapsille markkinoiden edullisimpaan hintaan! Löydät meiltä tyylikkäät vaatteet viheriölle, kuten jalkapallopaidat, jalkapalloshortsit, jalkapallosukat ja jalkapallohousut. Valikoimastamme löydät myös olennaiset varusteet jalkapalloon, kuten jalkapallot, säärisuojat, maalit, laukut ja juomapullot. Löydät meiltä myös edulliset jalkapallokengät tunnetuilta merkeiltä, kuten adidas ja Nike. Mikäli etsit kaikkein parasta tarjousta – poimi vaatteet ja varusteet jalkapalloon tiuhaan tahtiin vaihtuvista mainostarjouksistamme!

Jalkapallossa perinteikäs urheilulaji, jossa ei tarvita valtavaa varustearsenaalia. Jalkapalloilijan perusvarustukseen kuuluvat jalkapallokengät, jalkapallosukat, säärisuojat sekä sään mukaisesti valitut jalkapallovaatteet. Pelivälineeksi tarvitaan jalkapallo ja jalkapallomaalit. Jokainen jalkapallon pelaaja on erilainen – koska pelityylit, peliolosuhteet ja pelaajien taitotasot vaihtelevat, on tärkeää hankkia juuri itselle sopivat jalkapallovaatteet ja -varusteet. Kun valitset hyvät ja itsellesi sopivat pelivarusteet, palloilu sujuu ja voit keskittyä täysillä suoritukseesi viheriöllä!

Jalkapallokengät ovat jokaisen futispelaajan tärkeimpiä varusteita. Jalkapallokengistä löytyy erilaisia tyyppejä erilaisille pelialustoille – niiden pohjavaihtoehdot luokitellaan perinteisesti kirjainkoodeilla SG, FG, AG, TF ja IC. Jotta pelaaja säästyy mahdollisilta rasitusvammoilta ja suoriutuu parhaalla mahdollisella tavalla, jalkapallokengät tulee aina valita oma pelialustan mukaan. Pelialustan mukaan valitut kengät myös säilyvät pidempään käyttökelpoisina.

Jalkapallovaatteet valitaan sen sijaan sääolosuhteiden ja oman mieltymyksen mukaan. Lämpimiin peliolosuhteisiin riittää yleensä lyhythihainen, tekninen jalkapallopaita ja jalkapalloshortsit. Kylmempiin säihin sopii pitkähihainen, mutta hengittävä pelipaita sekä pidemmät jalkapallohousut. Viileimpiin säihin ja kylmiin sisähalleihin voi varustautua myös kevyellä jalkapallotakilla. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät kaikki vaatteet ja varusteet jalkapalloon – helposti, nopeasti ja halvalla!

Tällä hetkellä jalkapallo -tuotteet -tuoteryhmässä on 154 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas X Crazyfast Club FXG - lasten jalkapallokengät (FXG) (keltainen), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas X Crazyfast Club FXG - jalkapallokengät (FXG) (keltainen), 59,95 €, Puma Attacanto FG/AG Jr - lasten jalkapallokengät (AG) (musta), 39,95 € sekä adidas Copa Pure II.4 FxG Jr - lasten jalkapallokengät (FXG) (valkoinen), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!