Halti

Halti

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ja retkeily virkistää ja energisoi niin kehon kuin mielenkin, ja oikea ja asianmukainen vaatetus varmistaa, että saat siitä kaiken irti säässä kuin säässä. Olipa vuodenaika tai mieleisesti tapa ulkoilla mikä tahansa, Haltilta löydät siihen sopivat vaatteet koko perheelle. Halti on suomalainen ulkoiluvaatteisiin erikoistunut yritys, joka tuntee kaikkien maamme neljän vuodenajan tarjoamat rikkaudet ja myös niiden haasteet. Haltin vaatteet ja ulkoiluvarusteet on varta vasten suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin mukautuen osaksi luontoa sen edessä kuitenkaan antautumatta.

Haltin vaatteet ja varusteet ovat olleet vuosikymmenestä toiseen niin ammattiurheilijoiden, aktiiviliikkujien kuin vapaa-ajan retkeilijöidenkin suosiossa. Haltin valikoima kattaakin teknisen ja korkeatasoisen ulkoilu- ja retkeilymalliston, erityisesti pohjoismaiseen talveen ja lumisiin harrastuksiin kehitetyn ski-malliston, käytännönläheisen yleispätevän ja moneen erilaiseen liikkumiseen soveltuvan urheiluvaatemalliston, sekä kaupunkikäyttöön ja arkeenkin suunnitellut aktiivista elämäntapaa tukevan vaatemalliston.

Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita Halti-vaatteita ja varusteita edulliseen hintaan, joten ei muuta kuin kokoamaan itsellesi ja perheellesi oma täydellinen setti. Meiltä löydät halvalla laadukkaat ja vettä pitävät Halti-vaelluskengät, ulkoilukengät, tennarit ja talvikengät miehille, naisille ja lapsille sopivissa koissa ja malleissa. Yläosissa löytyy kaikkea t-paidoista, pikee- ja merinopaidoista neuletakkeihin, fleecetakkeihin, collegetakkeihin ja tietenkin monenlaisiin säänpitäviin ulkoilutakkeihin. Halti-housut jokaiseen vuodenaikaan ja säähän saat myös meiltä edulliseen hintaan, unohtamatta asusteita kuten pipot, hanskat ja pannat. Budget Sportista löydät myös Halti-teltat ja monenlaiset reput niin retkeilyyn kuin vapaa-aikaankin.

Tutustu Budget Sportin valikoimaan jo tänään ja löydä itsellesi ja perheellesi täydelliset, laadukkaat ja kotimaiset Halti-takit ja muut Halti-vaatteet ja retkeilyvarusteet halpaan hintaan. Tilaa omat Halti-tuotteesi suoraan netistä tai nouda halutessasi lähimmästä Budget Sport-liikkeestä, ensin myymäläkohtaisen saatavuuden tarkistettuasi.

Tällä hetkellä Halti-tuotteet -tuoteryhmässä on 246 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Dawson Mid DX - korkeavartinen vaelluskenkä (musta), 99,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Lester M leisure - miesten kävelykengät (musta), 44,95 €, Halti Fara 2 Mid DX M - miesten korkeavartinen vaelluskenkä (musta), 60,00 € sekä Halti Hiker M Ventilated jacket - miesten hybriditakki (vihreä), 119,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!