Lasten saappaat

Tuoteryhmä
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
2 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten kumisaappaat

Mikä olisikaan lapsille mieluisampaa kuin vesilätäköissä loiskiminen ja läiskyttely? Harmi vain, ettei näky ole aina vanhemmille yhtä mieluinen. Mutta ei hätää – kun lapsellasi on päällä asianmukainen sadesään vaatetus ja hyvät kumisaappaat, voit olla huoletta ja luottaa siihen, että lapsesi pysyy kuivana, puhtaana ja lämpimänä siihen asti, kun on aika tulla sisälle.

Budgetsportista saat hyvät lasten kumisaappaat tytöille ja pojille edulliseen hintaan, jottei varpaiden kastuminen pääse pilaamaan lapsesi kuraleikkejä tai ulkoiluhetkeä. Kumisaappaiden iloinen väri tuo hyväntuulisen mielen harmaassakin säässä. Lasten kumisaappaat sopivat erinomaisesti päiväkodin tai koulupäivän aikaisiin ulkoleikkihetkiin, sillä ne on helppo ja nopea pukea päälle ja ottaa pois. Ne myös kuivuvat nopeasti ja on erittäin helppo puhdistaa käyttöjen välissä nopealla pyyhkäisyllä tai suihkun alla.

Hyvät kumisaappaat ovat oleellinen osa jokaisen lapsen jalkinevalikoimaa ja niille löytyy Suomen ilmastossa käyttöä helposti ympäri vuoden ja monissa eri tilanteissa. Kumisaappaat ovat erityisesti elementissään osana lapsen välikausipukeutumista. Lämpimällä säällä jalkoihin riittää niiden sisään vain ohuet sisäsukat, kun taas viileämmällä kelillä pidät lapsesi jalat lämpiminä pukemalla kumisaappaiden alle paksummat lämpö- tai villasukat.

Laadukkaat Crocs-merkkiset lasten kumisaappaat on valmistettu uskomattoman kevyestä ja erittäin hyvin jalan omiin muotoihin mukautuvasta erikoismateriaalista. Tämä takaa niille huippuluokan käyttömukavuuden ja tekee lapsesi askeleesta kevyen. Niiden ulkopohjien kuviointi luo erinomaisen pidon, jottei lapsesi pääse luiskahtamaan liukkaallakaan pinnalla tai maastossa.

Täydentääksesi lapsesi sadeasun, tutustuthan myös Budgetsportin lasten vedenpitäviin ulkoilupukuihin, housuihin ja takkeihin.

Budgetsportista saat nopeasti edulliset ja hyvät lasten kumisaappaat ja muut välikausivarusteet. Tilaa vain valitsemasi tuotteet vaivattomasti verkkokaupastamme tai tarkista helposti niiden myymäläkohtainen saatavuus.