Superdry

Superdry

Brittiläinen menestysbrändi Superdry lukeutuu Budget Sportin valikoimassa urheilullisen ja urbaanin katutyylin edustajiin. Vaatteiden lisäksi löydät Budget Sportista Superdryn jalkineet, muun muassa miesten ja naisten tennarit ja sandaalit sekä nahkaiset nilkkurit, ja lisäksi varustepuolelta niin Superdryn reput ja laukut kuin juomapullotkin. Kaikki nämä tietysti liikuttavan halpaan hintaan, kuten Budget Sportissa on tapana. Superdryn taustalla vaikuttaa englantilainen, jo 1980-luvulla perustettu vaateteollisuuden suuryhtiö, jonka nykyinen nimi Superdry Plc on sama kuin yhtiön lippulaivabrändillä. Lounais-Englannin Cheltenham on ollut yhtiön kotipaikka alusta alkaen, mutta tätä nykyä Superdryn jälleenmyyjien verkosto ulottuu Euroopasta niin Pohjois-Amerikkaan kuin Aasiaan ja Australiaan.

Superdryn tarina alkaa vuodesta 2003, jolloin yhtiön perustajat oivalsivat Tokion-matkallaan, että japanilainen estetiikka voi antaa trendikkäälle vaatesuunnittelulle loistavaa inspiraatiota. Superdryn persoonallinen menestysresepti löytyi: yhdistetään brittiläinen räätälitaito istuvine leikkauksineen, amerikkalaisesta nuoriso- ja katumuodin tyylistä tutut pehmeät puuvillamateriaalit ja vintage-ilmettä tuovat pesukäsittelyt sekä loppusilaukseksi käsityönä valmistettuihin kuoseihin aimo annos japanilaista graafista muotoilua. Massiivisia mainoskampanjoita ei tarvittu, sillä kun David Beckhamin kaltaiset tyyli-ikonit näyttäytyivät Superdryn vaatteissa, maailmanvalloitus alkoi siitä paikasta. Trendikäs, persoonallinen, katu-uskottava ja ennakkoluuloton ovat Superdryn kohdalla usein käytettyjä kuvauksia. Sporttisuuteen vivahtavat, raikkaan väriset hupparit, t-paidat ja housut yhdessä kätevästi muotoiltujen olkalaukkujen, reppujen ja varustekassien kanssa ovat Superdryn kysytyimpiä tuotteita. Eri vuodenaikoihin ja käyttötarpeisiin suunniteltu kenkämallisto täydentää luontevasti Superdryn rennon tyylikästä kokoelmaa. Tutustu Budget Sportin edulliseen Superdry-valikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa mieleisesi Superdry-tuotteet netistä, tai tule ostoksille myymäläämme.

Tällä hetkellä Superdry-tuotteet -tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Superdry Vegan Jump High Top Trainers - miesten korkeavartiset tennarit (vihreä), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Superdry W Vegan Core Pool Slide - naisten pistokassandaalit (musta), 34,95 €, Superdry Code Chunky Basket Trainer - miesten matalavartiset tennarit (musta), 48,96 € sekä Superdry W Code Chunky Basket Trainer - naisten matalavartiset tennarit (musta), 71,96 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!