Juoksupaidat

Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
50 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Juoksupaita

Budget Sportin laajasta juoksuvalikoimasta löytyy juoksupaita joka tarpeeseen ja aina liikuttavan halpaan hintaan! Valikoimamme laadukkaat ja kestävät tekniset juoksupaidat tulevat huippumerkeiltä, kuten Nike, Helly Hansen, Craft, Halti ja Touch9. Tekninen paita juoksuun, sekä lyhythihainen juoksupaita että pitkähihainen juoksupaita, on saatavilla meiltä niin naisten, miesten kuin lasten mallistoista.

Voit tilata mieleisesi juoksupaidan joko kätevästi netistä tai ostaa sen lähimmästä Budget Sport -myymälästä nopeasti ja helposti. Budget Sportista löydät kaiken juoksuharrastukseen aina pysyvän edullisilla hinnoilla, mutta muistathan silti pitää silmällä myös vielä tavallistakin kiinnostavampia ja säännöllisesti päivittyviä aletarjouksiamme. Hyvän juoksupaidan lisäksi saat meiltä edullisesti myös muut tärkeät juoksuvaatteet- ja varusteet, kuten juoksukengät, juoksutakit, urheiluliivit, juoksusukat ja juoksutrikoot. Juoksu on vauhdikas laji, jossa tulee hiki yleensä kylmemmilläkin ilmoilla. Jotta juokseminen olisi miellyttävää ja helppoa kaikissa sääolosuhteissa, itselle sopivaa juoksupaitaa valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota sen materiaaliin. Juoksupaitaan paras on tekninen materiaali, joka siirtää hien pois iholta ja tuntuu miellyttävän kuivalta. Esimerkiksi Nike-juoksupaita tunnetaan teknisestä Dry Fit -materiaalistaan, Touch9-juoksupaita taas DryPlus-innovaatiosta, ja Helly Hansen -juoksupaitaan käytetään Tech T -teknologiaa. Leikkaukseltaan paras juoksupaita on istuva. Liian väljät vaatteet eivät sovellu lenkkipolulle, mutta juoksupaita ei kuitenkaan saa kiristää. Juoksupaidan koko on oikea, kun juoksupaita myötäilee liikkeitäsi kuin huomaamatta ja pystyt hikoilemaan ja hengittämään vapaasti. Jos harrastat lenkkeilyä kaikkina vuodenaikoina, muutama eri mallinen juoksupaita kannattaa hankkia erilaisiin sääolosuhteisiin. Pitkähihainen juoksupaita on tarpeen viileämmillä keleillä, ja kesäsäällä pelkkä lyhythihainen juoksupaita riittää mainiosti, kun pinkaiset lenkille.

Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja valitse mieleisesi juoksupaita – niin pitkähihainen juoksupaita kuin juoksu-t-paita. Tilaa se verkkokaupastamme tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä juoksupaidat -tuoteryhmässä on 159 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics Martin IV M - miesten t-paita (musta), 8,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Energetics Gerlinda 2 Wms - naisten toppi (musta), 9,00 €, adidas W Logo Sport - naisten t-paita (lila), 22,95 € sekä Under Armour Tech SS Tee - miesten t-paita (oranssi), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!