Lentopallo

Lentopallo kehittää nopeutta ja koordinaatiokykyä

Lentopallo on joukkuepeli, joka tarjoaa tehokasta liikuntaa ja miellyttävää ajanvietettä vaikkapa yhdessä kaveriporukan tai työkavereiden kanssa. Kun kummallakin puolella lentopalloverkkoa on kuusi pelaajaa, aikaansaadaan oikeaoppinen lentopallopeli, jonka parissa riittää monia vauhdikkaita tilanteita. Kuten lajin nimestä voi päätellä, lentopallossa pallo ei saa koskettaa pelikentän pintaa, joten tämä pallopeli on omiaan kehittämään sekä harrastajansa koordinaatiokykyä että nopeutta.

Tärkeimmät lentopallossa tarvittavat varusteet

Lentopallossa, kuten muissakin pallopeleissä, parhaimmat mahdolliset pelisuoritukset ja pelin sujuvuus voidaan varmistaa varustautumalla pelin pyörteisiin asianmukaisilla, lajikohtaisesti kehitetyillä varusteilla. Lentopallot muodostavat näistä varusteista tärkeimmän tuotekategorian. Ilmatäytteiset lentopallot on päällystetty pallomallista riippuen joko keinonahalla tai aidolla nahalla, ja aikuisten peleihin suunnitellut pallot ovat tavallisesti ympärysmitaltaan 65–67 cm.

Pallon lisäksi tärkeimpiin lentopallovarusteisiin kuuluvat lentopallokengät, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen käyttökokemus juuri lentopallokentillä. Laadukkaat ja toimivat lentopallokengät on varustettu sekä erinomaisen pidon tarjoavilla pohjilla että riittävän tukevilla nilkkaosilla. Koska lentopallo on laji, johon kuuluu runsaasti vauhdikkaita käännöksiä ja hyppyjä, myös pohjien tarjoama iskunvaimennus on erityisen tärkeä ominaisuus.

Hanki laadukkaat lentopallovarusteet Budget Sportista

Budget Sportissa laitat lentopallovarusteesi kuntoon kertaheitolla. Tarjoamme varusteita lentopalloon suosituilta ja laadustaan tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi maailmankuulut Asics, Pro Touch ja Adidas. Kun löydät sivustoltamme sinua kiinnostavan tuotteen, napsauta vain tuotekuvaa, ja saat kätevästi esiin kunkin tuotteen tarkemman tuotekuvauksen. Lisäksi näet tuotesivuillamme myös valikoimamme sisältämien yksittäisten tuotteiden myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä Budget Sport -myymälässä.

Lentopallojen ja lentopallokenkien lisäksi löydät kattavan kattomme alta samalla käynnillä myös polvisuojat ja muut lentopallotarvikkeet. Kun kaikki lentopallopeleissä tarvitsemasi varusteet ovat kunnossa, pukeudu vielä miellyttävän väljiin, hengittäviin ja nopeasti kuivuviin teknisiin urheiluvaatteisiin, ja olet asianmukaisesti varustautunut lentopallokentille.

Tällä hetkellä lentopallo -tuotteet -tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Asics ASICS GEL-Tactic 12 - Miesten sisäpelikengät (valkoinen), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Forcebounce 2.0 M - miesten sisäpelikengät (valkoinen), 99,95 €, Asics GEL Rocket 11 - miesten sisäpelikengät (valkoinen), 69,95 € sekä Asics ASICS Gel-rocket 11 - naisten sisäpelikengät (valkoinen), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!