Merrell

Merrell sandaalit ja kengät

Etsitkö itsellesi sandaaleja, jotka tarjoavat lämpimällä säällä jaloillesi mukavat ja ilmavat olot, eivätkä hiljennä menoasi tai ala hankaamaan silloinkaan kun suuntaat tiesi kävelykatua pidemmälle? Silloin valintasi voisi olla Merrell-sandaalit. Ne soveltuvat erinomaisesti sekä kiireettömään vapaa-aikaan että maastossa retkeilyyn ja Budget Sportilta saat ne liikuttavan halpaan hintaan! Valikoimastamme löydät laadukkaat ja käytännölliset Merrell-sandaalit niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Merrellin naisille suunnittelemat tyylikkäät sporttisandaalit on helppo sujauttaa jalkaan tai vaikka käsilaukkuusi silloin, kun et vielä kotoa lähtiessäsi tiedä minne tiesi saattaa päivän mittaan viedä ja haluat olla valmis kaikkeen mitä eteesi tulee! Ne jalassa tiesi käy kevyesti aamusta iltaan, kävelykadulta tai työpaikalta rannalle tai maastoon. Merrell-sporttisandaalien päällinen on valmistettu vettä hylkivästä synteettisestä nahasta ja niiden vuoressa on hyödynnetty erityisesti hiertymiä estävää teknologiaa. Ostaessasi itsellesi Budget Sportista Merrellin sporttisandaalit voit siis heittää hyvästit rakkolaastareille ja helliä jalkojasi aktiivisessakin menossa.

Toinen naisten jalkinevaihtoehto Merrelliltä on sporttipistokas, joka on oiva vapaa-ajan kenkä urheilujalkineen ominaisuuksilla. Anatomisen suunnittelunsa ansiosta niiden käyttömahdollisuudet vaihtelevat omasta puutarhasta työpaikalle tai vaikka veneilyyn. Ne minimoivat kävelyn ja liikkumisen aiheuttaman jalkoihin kohdistuvan rasituksen, vaimentavat kantaan kohdistuvaa iskua. Merrellin avokantaisten sporttipistokkaiden materiaali on hyvin hengittävää ja bakteerien kehitystä ja hikoilua ehkäisevää.

Monikäyttöiset Merrell-sandaalit miehille niin maastoon kuin kadullekin löydät myös Budget Sportilta hyvään hintaan. Irrotettava kantaremmi lisää niiden käyttömahdollisuuksia entisestään ja antaa sinun valita itsellesi mieluisimman ja sopivimman käyttötavan tilanteesta riippuen. Ne on myös suunniteltu ehkäisemään hiertymiä ja välipohjasta löytyvä tukirakenne tukevoittaa askeltasi. Teknisissä miesten Merrell-sporttisandaaleissa on myös erityisesti nilkkaa tukevoittavat sivutuet ja antibakteerillinen käsittely.

Lasten Merrell-sandaaleissa on lisäominaisuutena tehokkaasti liukumista estävä ulkopohja ja askellusta tukevoittava Nylon-vahvike. Niinpä ne soveltuvat erityisen hyvin kaikenlaiseen ulkona liikkumiseen ja seikkailuun!

Budget Sportilta löydät laadukkaat ja monikäyttöiset Merrell-sandaalit miehille, naisille ja lapsille takuuhalpaan hintaan! Tilaa heti Merrell-sandaalit kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus.

Tällä hetkellä Merrell-tuotteet -tuoteryhmässä on 61 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Merrell W Moab Speed Gtx - naisten vaelluskengät (musta), 139,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Merrell W Wrapt - naisten paljasjalkakengät (valkoinen), 99,95 €, Merrell Hut Ultra Wrap W - naisten sandaalit (punainen), 62,91 € sekä Merrell Trail Glove 7 Jr - lasten paljasjalkakengät (musta), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!