Toppatakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
106 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Toppatakit

Millaista toppatakkia etsit? Meidän monipuolisesta valikoimastamme löydät toppatakit naisille ja miehille sekä tytöille ja pojille. Tilaa saman tien netistä tai poikkea lähimpään Budget Sport -myymälään. Tarjolla on valtavasti erilaisia vaihtoehtoja ja kaikki myydään liikuttavan halvalla hinnalla. Laatu on silti taattu ja myynnissä ovat kaikki tutut tuotemerkit. Onko mielessäsi esimerkiksi Icepeak toppatakki tai adidas toppatakki? Tutustu eri tuotemerkkien tarjontaan, vertaa ja valitse – mieleinen toppatakki on helppo ja nopea löytää hakuehtoja muokkaamalla.

Toppatakit sopivat suomalaiseen talveen ja ovat erinomainen valinta ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Ne kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Pitkä toppatakki on tyylikäs valinta kaupunkikäyttöön ja se lämmittää myös alakroppaa. Lyhyt toppatakki on sen sijaan sporttisempi ja sen kanssa on helpompi liikkua. Siksi se sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun. Kovempien pakkasten lisäksi kannattaa huomioida myös lämpimämmät talvisäät. Kun pakkasta ei ole paljon, kevyt toppatakki riittää hyvin. Entä haluatko toppatakkisi hupulla vai ilman – molemmissa riittää valinnan varaa. Myös toppatakkien veden- ja tuulenpitävyyteen kannattaa valintaa tehdessä kiinnittää huomiota, sillä niillä on merkitystä varsinkin harrastuskäytössä. Esimerkiksi laskettelua varten on tarjolla vaihtoehtoja, joiden ominaisuudet on suunniteltu nimenomaan siihen tarkoitukseen. Ne ovat veden- ja tuulenpitäviä, ja lisäksi niissä voi olla mm. saumat teipattu, helmassa lumilukko, rannelämmittimet, irrotettava huppu ja hihassa lipputasku.

Toppatakit valitaan aina myös ulkonäön perusteella. Pelkkä käytännöllisyys ei riitä, jos takin väri tai malli ei muuten miellyttä. Meidän valikoimastamme löydät hillityn tyylikkäät ja iloisen värikkäät toppatakit sekä laajan valikoiman muita talvitakkeja. Musta toimii aina ja kaikkialla, samoin valkoinen toppatakki, mutta väreillä voit tuoda iloa elämään.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse mieleisesi. Budget Sportin halvoilla hinnoilla voit hankkia yhden toppatakin sijasta vaikka kaikkiin käyttötarpeisiin omansa. Suomen talvi on varsin vaihteleva. Siksi kannattaa varmistaa, että vaatekaapista löytyy sopiva takki kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Muistathan, että meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla. Esimerkiksi Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaan.Budget Sport -laskulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa. Lisätietoa löydät täältä.