Tennarit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
197 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Tennarit edulliseen hintaan

Vansit, Conssit, Jordanit, Superstarit – nuorison lempijalkineet ovat tennarit! Alun perin olympia-juoksuradoilta ja amerikkalaisilta koripallokentiltä tenniksenpelikäytävien ja skeittiramppien kautta tämän päivän toimistoihin ja tanssilattioille kulkeneet tennarit ovat sporttiset asennejalkineet ”number one”. Kaikkien rakastamat tennarit jalassa voi edelleen urheilla, mutta yhtä lailla niitä voi käyttää tyylikkään puvun tai tyttömäisen hameen kanssa. Ei itse asiassa ole olemassakaan sellaista asua, johon valkoisia tennareita ei voisi yhdistää. Se sopivat kaikkeen! Parhaimmillaan tennarit ovat rennossa vapaa-ajan pukeutumisessa, koulu- ja harrastusjalkineina, jokapäiväisessä arjessa. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät nämä supersuositut vapaa-ajan tennarit naisille, miehille ja lapsille, liikuttavan edulliseen hintaan. 

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai asioi myymälöissämme ympäri Suomen. Maailman halutuimmat jalkineet löydät Budget Sportista alehinnoin. Tarjolla on tennareita jokaiseen makuun; matalalla tai korkealla varrella, nahkaisena tai kankaisen, lähes kaikissa sateenkaaren väreissä ja tietysti tyylikkäänä valkoisena ja mustana. Pidä silmällä myös kampanjatarjouksia. Voit löytää etsimäsi tennarit yllättävän edulliseen hintaan. Tuliterät tennarit jalassa olo on voittamaton. 

Tennareiden suosio perustuu niiden lyömättömään käyttömukavuuteen ja katumuotitrendeihin. Huippu-urheilijat ja suositut artistit pukeutuvat niihin ja tekevät eri malleista suosittuja. Samat kansainväliset merkit ovat saatavilla meillä Budget Sportissa kilpailukykyiseen edulliseen hintaa. 

Helppokäyttöiset tennarit ja sneakersit jalassa jaksat kävellä koko päivän. Nauhakiinnityksellä tennarit saa säädettyä sopivaksi erimalliseen ja -kokoiseen jalkaan. Tennareita on tarjolla eri väreissä ja eri materiaaleista; sekä nahkaisena että kankaisena. Suosittuja ovat myös valkopohjaiset canvas-tennarit, jotka soveltuvat myös purjehdukseen ja veneilyyn. Kankaiset tennarit pysyvät puhtaina, koska ne voi hyvin myös pestä vedellä ja saippualla. Nahkatennarin puhdistat kuten muutkin nahkajalkineet. Jos haluat varmistaa nahkatennarin pysymisen hyvässä kunnossa, voit käsitellä jalkineet nahansuojausaineella. Laadukas nahkatennari muovautuu käytössä jalan mukaan, paranee entisestään käytössä ja palvelee hyvin hoidettuna pitkään. 

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat tennarit mm. merkeiltä Adidas, Puma ja Helly Hansen. Tennarit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Advantage Base - miesten matalavartiset tennarit, 49,95 €.