Tennarit

Tennarit edulliseen hintaan

Vansit, Conssit, Jordanit, Superstarit – nuorison lempijalkineet ovat tennarit! Alun perin olympia-juoksuradoilta ja amerikkalaisilta koripallokentiltä tenniksenpelikäytävien ja skeittiramppien kautta tämän päivän toimistoihin ja tanssilattioille kulkeneet tennarit ovat sporttiset asennejalkineet ”number one”. Kaikkien rakastamat tennarit jalassa voi edelleen urheilla, mutta yhtä lailla niitä voi käyttää tyylikkään puvun tai tyttömäisen hameen kanssa. Ei itse asiassa ole olemassakaan sellaista asua, johon valkoisia tennareita ei voisi yhdistää. Se sopivat kaikkeen! Parhaimmillaan tennarit ovat rennossa vapaa-ajan pukeutumisessa, koulu- ja harrastusjalkineina, jokapäiväisessä arjessa. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät nämä supersuositut vapaa-ajan tennarit naisille, miehille ja lapsille, liikuttavan edulliseen hintaan. 

Tennareita sekä sporttiseen tyyliin että kaupungille

Tennarit sopivat asuun kuin asuun mukavuudesta tinkimättä. Tennarit, kuten kengät yleensäkin, on paras ostaa niin, että kenkää pystyy sovittamaan jalkaan. Jalka turpoaa aina hieman päivän aikana ja kävellessä, mikä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa. Tennareita löytyy lukuisaan eri tyyliin monessa eri materiaalissa ja värissä. Kevyet kanvaasitennarit sopivat simppeliin lookiin, mutta valikoimastamme löydät myös tennareita, jotka sopivat katu-uskottavampaan asuun. Klassiset valkoiset tennarit ovat kesän parhaat luottokengät. Pidit sitten korkeasta tai lyhyestä varresta, valkoisesta tai värikkäästä, slimmistä tai ronskimmasta kengästä, löydät varmasti uudet lempikenkäsi meiltä!

 

Tennareiden suosio perustuu niiden lyömättömään käyttömukavuuteen ja katumuotitrendeihin. Huippu-urheilijat ja suositut artistit pukeutuvat niihin ja tekevät eri malleista suosittuja. Samat kansainväliset merkit ovat saatavilla meillä Budget Sportissa kilpailukykyiseen edulliseen hintaa. 

Helppokäyttöiset tennarit ja sneakersit jalassa jaksat kävellä koko päivän. Nauhakiinnityksellä tennarit saa säädettyä sopivaksi erimalliseen ja -kokoiseen jalkaan. Tennareita on tarjolla eri väreissä ja eri materiaaleista; sekä nahkaisena että kankaisena. Suosittuja ovat myös valkopohjaiset canvas-tennarit, jotka soveltuvat myös purjehdukseen ja veneilyyn. Kankaiset tennarit pysyvät puhtaina, koska ne voi hyvin myös pestä vedellä ja saippualla. Nahkatennarin puhdistat kuten muutkin nahkajalkineet. Jos haluat varmistaa nahkatennarin pysymisen hyvässä kunnossa, voit käsitellä jalkineet nahansuojausaineella. Laadukas nahkatennari muovautuu käytössä jalan mukaan, paranee entisestään käytössä ja palvelee hyvin hoidettuna pitkään. 

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat tennarit vapaa-aikaan nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Tennarit sopivat loistavasti niin kouluun kuin kaupungillekin, ja Budget Sportin valikoimasta löydät tyylikkäät tennarit joka makuun ja tilanteeseen.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai asioi myymälöissämme ympäri Suomen. Maailman halutuimmat jalkineet löydät Budget Sportista alehinnoin. Tarjolla on tennareita jokaiseen makuun; matalalla tai korkealla varrella, nahkaisena tai kankaisen, lähes kaikissa sateenkaaren väreissä ja tietysti tyylikkäänä valkoisena ja mustana. Pidä silmällä myös kampanjatarjouksia. Voit löytää etsimäsi tennarit yllättävän edulliseen hintaan. Tuliterät tennarit jalassa olo on voittamaton. 

Tällä hetkellä tennarit -tuoteryhmässä on 221 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (valkoinen), 60,00 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (musta), 60,00 €, Nike Court Vision Low Next Nature - naisten matalavartiset tennarit (valkoinen), 87,99 € sekä Nike Air Max SC Shoes W - naisten matalavartiset tennarit (valkoinen), 89,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!