Salibandy

Salibandy – tilaa kaikki varusteet edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat salibandy -tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Salibandy on vauhdikas laji, joka sopii hyvin kaikenikäisille – lajissa pääsee helposti alkuun muutamalla tärkeällä varusteella. Salibandymaila, salibandykengät ja pallo riittävät jo pitkälle. Salibandymailan valinnassa on huomioitava mailan kätisyys, varren pituus, varren joustavuus sekä mailan lapaan liittyvät ominaisuudet. Budget Sportin valikoimasta löydät salibandy varusteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmille pelaajillekin. Oli etsinnässä sitten sisäpelikengät, sählymaila, tai maalivahdin varusteet, löydät varmasti etsimäsi verkkokaupastamme tai lähimmästä Budget Sport myymälästä.

Salibandymaalivahdin varusteet

Salibandymaalivahdin varusteet, kuten vaatteet, kypärän ja maalivahdin hanskat löydät helposti myös meiltä. Salibandymaalivahdin panssaripaita suojaa vartalon etuosaa tehokkaasti pallon iskuilta. Maalivahdin hanskat ovat myös tärkeä varuste – hanskojen hyvä istuvuus, pitävä kämmenosa silikonipinnalla ja säädettävä tarrakiinnitys auttaa torjumisessa. Salibandymaalivahdin varusteet saat Budget Sportista suosituilta merkeiltä, kuten Fat Pipe, Oxdog ja Exel. Löydät valikoimastamme myös maalivahdin housut, polvisuojat ja kypärän.

Kattava valikoima suosittuja merkkejä

Budget Sportin valikoimasta löydät suosituimmat salibandy merkit, kuten Fat Pipe, Oxdog ja Exel sekä aloittelevalle pelaajalle että aktiiviselle harrastajalle. Voit tilata salibandy -tuotteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään Budget Sport myymälään

Tällä hetkellä salibandy -tuotteet -tuoteryhmässä on 120 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Oxdog Iroc 27 BK 103 MB Oval - salibandymaila (valkoinen), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Exel G Star Sr Goalie Pants - maalivahdin housut (musta), 69,95 €, Fat Pipe SHADOW T-RAW 28 CTRL FH2 - salibandymaila (hopea), 129,00 € sekä Edge Salibandy/Street Hockey Jr - lasten maalivahdin maski (valkoinen), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!