Golfpallot

Golfpallot

Budget Sportista hankit golfpallot edullisesti, niin harjoitusgolfpallot kuin pelipallot. Golfpallot kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille harrastajille tulevat valikoimaamme maailman parhailta merkeiltä. Budget Sportin golfpallojen valmistajia ovat muun muassa Wilson, Pinnacle, Titleist ja Bridgestone. Tilaa parhaat golfpallot liikuttavan halpaan hintaan verkkokaupastamme tai tule ostoksille myymäläämme!

Golfpallot saattavat kierroksen aikana kadota tai päätyä hankaliin paikkoihin, joten niitä on syytä varata peliin lähtiessä mukaan useampia. Eri tyyppisiä golfpalloja on monenlaisia, sillä niissä voi olla eri määrä kerroksia, erilaisia kuorimateriaaleja, ja pallojen pehmeyskin vaihtelee. Näillä ominaisuuksilla on vaikutusta siihen, kuinka hyvän tuntuman palloon saa, ja kuinka paljon kierrettä lyöntiin tulee. Taitojen kehittymisen kannalta voi olla hyvä pitäytyä tietyn tyyppisissä palloissa sekä kartuttaa niiden kanssa tuntumaa ja kokemusta ennen kuin vaihtaa pallotyyppiä. Yleissääntönä on, että golfpallot ovat tuntumaltaan parempia ja kierteisyydeltään vahvempia sen mukaan, mitä pehmeämpiä ne ovat. Pehmeissä palloissa on enemmän kerroksia. Tällaisia ovat muun muassa tour-tasoiset golfpallot, joissa kuorimateriaalina on uretaani. Budget Sportin valikoimasta löydät erilaiset vaihtoehdot, esimerkiksi Titleist Practice -golfpallot, Titleist Velocity -golfpallot, Pinnacle-golfpallot, Bridgestone Tour B XS Tiger -golfpallot, Bridgestone Tour B330 S -golfpallot sekä Wilsonin erittäin pehmeät Distance-golfpallot, kuten Wilson DX2 Soft Optix -golfpallot. Kokeile, millainen golfpallo sopii omaan lyöntiisi – mikä tarjoaa parhaimman tuntuman ja kierteen, ja kuinka napakka pysähtymisen tulee olla. Erilaiset vaihtoehdot ja erinomaiset harjoitusgolfpallot saat Budget Sportin kattavasta valikoimasta netistä tai myymälästä pysyvästi edulliseen hintaan.

Tällä hetkellä golfpallot -tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Wilson Duo Soft White lady 12-Ball - naisten golfpallo (valkoinen), 22,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Bridgestone e12 - golfpallo (valkoinen), 34,95 €, Bridgestone e6 - golfpallo (valkoinen), 29,95 € sekä Bridgestone E9 - golfpallo (valkoinen), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!