Maastopyörät

Maastopyörä

Maastopyörä on monipuolinen kulkupeli, ja moni maastopyörän malleista toimii hyvin paitsi maasto-olosuhteissa, myös hyvänä yleispyöränä vaikkapa työmatka-ajossa. Maastopyörällä kelpaa rullata niin metsäpoluilla, asfaltilla kuin hiekkateilläkin. Tutustu Budget Sportin valikoimaan ja hanki mieleisesi maastopyörä kätevästi verkkokaupastamme tai myymälästä. Muista myös tarkistaa sivuiltamme, olisiko maastopyörä tarjoushintaan juuri se, joka sopii sinulle parhaiten! Sekä naisten, miesten että lasten maastopyörät löytyvät Budget Sportista pysyvästi edullisin hinnoin, helposti ja nopeasti.

Maastopyörät kaikkiin maastoihin

Maastopyöräily luontoympäristössä tarkoittaa joko Cross country- eli XC-ajoa tai All mountain -tyyppistä maastopyöräilyä. XC on tavallisesti metsien poluilla sekä ylä- ja alamäissä tapahtuvaa ajamista. XC-maastopyörät ovat usein etuhaarukan osalta jousitettuja eli jäykkäperäisiä, tai molemmista päistä lyhyellä joustolla varustettuja. MTB-pyörät puolestaan ovat täysjousitettuja, sillä niillä ajetaan myös teknisesti vaikeammissa maastoissa. Täysjoustomaastopyörät ovat kehittyneet todella merkittävästi, ja tätä nykyä hyvä maastopyörän jousitus tasoittaa tehokkaasti maastonmuotoja, antaa hyvän ajotuntuman ja parantaa vauhtia. Luotettavat levyjarrut pitävät huolen, että pysäytys onnistuu kaikenlaisella kelillä. Hyvä maastopyörä on kevyt ja kestävä, ja sen tulee olla ajajalle sopivan kokoinen. Kun mietit maastopyörän valintaa, tutustu myös valintaoppaaseemme Näin valitset maastopyörän. Saat siitä tietoa maastopyörien eri käyttötarkoituksista, ominaisuuksista ja kokovaihtoehdoista. Budget Sportin valikoima sisältää muun muassa Carraro-maastopyörät aikuisten ja junioreiden kokovaihtoehtoineen. Löydä sinulle sopiva maastopyörä meiltä liikuttavan halpaan hintaan!

Maastopyörät Budget Sportista

Tällä hetkellä maastopyörät -tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nakamura Furious Disc - maastopyörä (tummansininen), 399,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Nakamura Summit 29" - maastopyörä (harmaa), 499,90 €, Nakamura Summit 27,5" - maastopyörä (musta), 499,90 € sekä Nakamura Summit 27,5" - maastopyörä (musta), 499,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!