Budget Sport -lahjakortit

Budget Sportista voit ostaa lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa Budget Sporteissa ja muissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa.

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta. Lue lisää lahjakortin käytöstä täältä

Budget Sport lahjakortit

Lahjakortit laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat lahjakortit kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat lahjakortit.

Tilaa lahjakortit edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä lahjakortit -tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Budget Sport K-lahjakortti 20 € (väritön), 20,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Budget Sport K-lahjakortti 50 € (väritön), 50,00 €, Budget Sport K-lahjakortti 100 € (väritön), 100,00 € sekä Budget Sport K-lahjakortti 200 € (väritön), 200,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko lahjakortit maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat lahjakortit saat hintaan 20,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 500,00 € hintaan. Meiltä löydät lahjakortit aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata lahjakortit kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää