Koripallo

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
42 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Koripallot ja koripallovaatteet

Koripallopeli odottaa ja koriskamat ovat hukassa tai koripallovaatteesi kaipaavat päivitystä? Miksi haaskata peliaikaa turhaan kaupoissa juoksenteluun, kun Budget Sportista saat hyvät treenivaatteet, koripallot ja muut koriskamat helposti, edullisesti ja nopeasti! Tutustu shortsi- ja paitavalikoimaamme löytääksesi juuri itsellesi sopivat koripallovaatteet helposti ja nopeasti. Parhaat koripallot löydät merkeiltä kuten Wilson ja Nike, niin kovaan peliin kuin harrastelijallekin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meiltä saat edullisesti myös donkkauskorit, jotka kiinnittyvät kätevästi vaikka oven päälle. Ne auttavat treenaamaan heittotyyliäsi kuin huomaamatta arkesi lomassa.

Koripallovaatteet ja tarvikkeet

Puuvillaiset ja hyvin hengittävät hikinauhat ranteessa imevät hien itseensä pitäen otteesi lipsumattomana. Koripalloilijan rannehikinauhoissa löytyy valinnanvaraa leveämpien ja kapeampien mallien välillä ja omalle tyylillesi sopivissa väreissä. Suoralippaiset, huippukoripallojoukkueiden logoilla varustetut autenttiset koripallolippikset viimeistelevät tyylin. Osta koripallovaatteet ja muut tarvikkeet kätevästi netistä tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus. Budget Sport -myymälöissä asiointi on tehty sinulle mahdollisimman mutkattomaksi niin, että löydät varmasti kaikki koriskamat helposti ja liikuttavan halpaan hintaan, ja pääset mukaan peliin alta aika yksikön.

Tilaa laadukkaat koripallotuotteet Budget Sportista

Tällä hetkellä koripallo -tuotteet -tuoteryhmässä on 42 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Craft ADV Dry Compression Sock - kompressiosukat (musta), 24,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Reaction Pro - koripallo (väritön), 34,95 €, Asics GEL-COURT HUNTER 2 - miesten sisäpelikengät (valkoinen), 69,95 € sekä Pro Sport Korisverkko 2 kpl/pss (väritön), 5,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!