Säärisuojat

Säärisuojat

Haluatko löytää hyvät ja halvat säärisuojat jalkapalloon nopeasti ja mutkattomasti? Nyt olet oikeassa paikassa, sillä Budget Sportin mahtavasta valikoimasta löydät paljon erilaisia säärisuojia jalkapalloon markkinoiden edullisimpaan hintaan! Mahtavasta valikoimastamme löydät sekä aikuisten että lasten säärisuojat edullisesti ja helposti. Valikoimastamme löytyvät tunnetut ja laadukkaat merkit, kuten Nike ja adidas. Jos haluat löytää säärisuojat jalkapalloon kaikkien edullisimpaan tarjoushintaan, nappaa ne säännöllisesti päivittyvistä mainostarjouksistamme. Edullisten jalkapallosäärisuojien lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman myös muita edullisia jalkapallovarusteita ja jalkapallovaatteita, jotka voit tilata kätevästi netistä tai ostaa ne lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Katso esimerkiksi liikuttavan halvat jalkapallokengät, jalkapallosukat, jalkapallolaukut ja jalkapallohousut.

Hyvät säärisuojat kuuluvat jokaisen futispelaajan perusvarustukseen. Säärisuojat suojaavat sääriä iskulta ja naarmuilta. Säärisuojat ovat ehdoton hankinta, sillä jalkapalloharjoituksissa ja -peleissä ei voi välttyä yhteentörmäyksiltä ja kaatumisilta. Kun hankit asianmukaiset säärisuojat, voit pelata turvallisesti ja keskittyä täysillä maalintekoon. Hyvät säärisuojat ovat rakenteeltaan kevyet, kestävät ja sisältä pehmustetut. Säärisuojien kiinnitysmekanismin tulee tehokas, sillä suojien on pysyttävä paikallaan koko pelin ajan. Väärän kokoiset tai oman jalkaan sopimattomat suojat häiritsevät keskittymistä peliin. Olitpa siis aloitteleva jalkapallon pelaaja tai kokeneempi palloilija, muista hankkia laadukkaat jalkapallosuojat.

Jotta säärisuojat suojaisivat parhaalla mahdollisella tavalla, niistä tulee valita aina oikea koko. Lasten ja aikuisten pelaajien säärisuojat ovat luonnollisesti eri kokoisia – älä siis osta lapselle aikuisille tarkoitettuja säärisuojia. Säärisuojien tulee niiden pituussuunnassa ylettyä noin säären puoleenväliin. Leveyssuunnassa säärisuojien tulee istua tukevasti ja mukavasti – liian väljät suojat eivät pysy paikoillaan, jolloin sääret saattavat tiukassa tilanteessa kolhiutua. Sen sijaan liian pitkät säärisuojat tuntuvat epämukavilta ja ne jalassa on vaikea juosta. Jos haluat mahdollisimmat tukevat ja suojaavat säärisuojat, valitse malli, joihin on yhdistetty kiinteät nilkkasuojukset. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat säärisuojat edullisesti!

Tällä hetkellä säärisuojat -tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Tiro Match Shin Guards Kids - lasten säärisuoja (musta), 16,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Tiro League Shin Guards - säärisuoja (musta), 22,95 €, adidas Tiro SG TRN - säärisuoja (musta), 16,95 € sekä adidas Tiro SG TRN - säärisuoja (musta), 16,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!