Uinti

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
165 tuotetta
Järjestä

Uinti

Mistä edulliset varusteet uintiin? Olipa mielessäsi tyylikäs uima-asu, vesijuoksuvyö tai uimakengät, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi uintiin edullisesti, helposti ja nopeasti. Suuresta valikoimastamme löydät uimavarusteet ja uima-asut tunnetuilta merkeiltä, kuten Speedo, Tecno Pro ja adidas. Löydät meiltä muun muassa uima-asut, uimahousut, räpylät, uimakengät ja uimalasit.  Jos etsit uimavarusteita kaikkein parhaalla hinnalla, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa uima-asut ja uimavarusteet netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässä. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Uimataito on ehdoton perustaito jokaiselle, mutta uiminen on myös mahtava ja monipuolinen kuntoilumuoto. Uintia voi toteuttaa monella eri tasolla ja tyylillä: kuntouintina, kilpauintina, avantouintina, vesijuoksuna tai vaikkapa rentona kesäpäivän aktiviteettina. Uinti lajina kehittää tehokkaasti sekä aerobista kuntoa että koko kehon lihaksistoa. Uintia voi harjoittaa monipuolisesti niin luonnonvesissä, maauimaloissa ja ympäri vuoden palvelevissa uimahalleissa. Parasta on, että uinti sopii jokaiselle ikään tai kuntotasoon katsomatta. Uinti ei rasita niveliä, joten se sopii hyvin myös kuntouttavaksi urheilumuodoksi.

Uinnissa keho tekee suurimman työn, joten varsinaisia varusteita ei uima-asun lisäksi altaaseen tarvita. Erilaisilla varusteilla uinnista voi kuitenkin tehdä hauskempaa, monipuolisempaa ja kehittävämpää. Jos harrastat uintia aktiivisesti tai kilpatasolla, hyvä uimalakki ja uimalasit ovat sinulle ehdottomat hankinnat. Uimalakit suojaavat hiuksia kloorivedeltä ja uimalasit pitävät näkökentän kirkkaana myös pinnan alla. Jos haluat lisätä uintiharrastukseesi vauhtia ja vastusta, uimaräpylät ovat sinulle oivallinen lisävaruste. Räpylät sopivat hyvin myös snorklaajille ja sukeltajille. Jos pidät rauhallisesta vesijuoksusta, hyvä vesijuoksuvyö on sinulle tarpeellinen hankinta. Mikäli pidät sen sijaan avantouinnista, lämpimät ja suojaavat uimakengät kannattaa napata osaksi uimavarustusta. Uimakengät ovat käytännölliset myös luonnonvesien äärellä, jolloin ne suojaavat pohjan roskilta ja bakteereilta.