Jalkapallokengät

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
39 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Jalkapallokengät

Etsitkö kestäviä ja laadukkaita jalkapallokenkiä hyviltä merkeiltä edullisesti? Olet tullut oikeaan paikkaan – Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät merkkijalkapallokengät liikuttavan halpaan hintaan! Valtavasta valikoimastamme löydät markkinoiden edullisimmat jalkapallokengät aikuisille ja lapsille. Pelasitpa sitten sisähallissa tai nurmikentällä, meiltä löydät nappikset kaikenlaisille pelialustoille tunnetuilta ja luotettavilta merkeiltä, kuten adidas ja Nike. Jos metsästät kaikkien edullista tarjousta, nappaa jalkapallokengät vaihtuvista mainostarjouksistamme. Jalkapallokenkien lisäksi Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet jalkapalloon. Tutustu esimerkiksi edullisiin jalkapallohousuihin, jalkapallosukkiin, säärisuojiin ja jalkapallopaitoihin.

Jalkapallokentälle ei ole asiaa ilman asianmukaisia jalkapallokenkiä. Jalkapallokengät ovat jokaisen palloilijan tärkeimpiä varusteita – ne tuleekin valita huolellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Jalkapallokengät valitaan aina ensisijaisesti pelialustan mukaan. Erilaiset jalkapallokengät on tyypitelty erilaisilla kirjainyhdistelmillä, jotka kertovat, mille alustalle ne on suunniteltu. Perinteiset jalkapallokenkätyypit ovat SG, FG, AG, TF ja IC. SG-malli soveltuu parhaiten kaikkein pehmeimmille alustoille, kuten luonnon nurmelle. FG-malli soveltuu aavistuksen kovemmalle nurmelle ja pehmeälle tekonurmelle. Kovemmalle tekonurmelle sopivin vaihtoehto on matalammilla nappuloilla varustelu AG-malli. Hiekkakentille ja kovalle tekonurmelle sopii parhaiten TF-malli. Tasapohjainen ja nappulaton IC-malli on sen sijaan tarkoitettu sisätiloihin ja futsal-kentälle.

Jalkapallokenkien valintaan vaikuttavat pelialustan lisäksi omat mieltymykset, oma pelipaikka kentällä sekä oma taitotaso. Aloittelijoille ja junioreille löytyvät omat jalkapallokengät, samoin kokeneemmille pelaajille ja ammattijalkapalloilijoille. Jalkapallokengistä löytyy myös erilasia materiaalivaihtoehtoja – saatavilla on sekä nahkaisia että synteettisiä jalkapallokenkiä. Synteettiset jalkapallokengät ovat miellyttävän kevyet ja yleensä hieman edullisemmat. Nahkaisten jalkapallokenkien etu on niiden kestävyys ja loistava mukautuvuus omaan jalkaan. Omasta mieltymyksestä riippuu, minkä materiaalin valitset. Valitse aina juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivimmat jalkapallokengät, niin varmistat turvallisen pelikokemuksen ja pidennät futiskenkiesi käyttöikää huomattavasti!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat jalkapallokengät mm. merkeiltä Nike ja Adidas. Jalkapallokengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Mercurial Vapor 13 Club IC sisäjalkapallo - miesten jalkapallokengät (IC), 39,95 €.