Lasten housut

Lasten housut netistä

Etsikö lapselle housuja edulliseen hintaan? Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät lasten housut vapaa-aikaan, urheiluun ja muihin harrastuksiin perheen vauhdikkaille ja aktiivisille junioreille liikuttavan edulliseen hintaan. Laadukkaat eri lajeihin ja käyttötarpeisiin soveltuvat housut tarjolla kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippumerkeiltä kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu valikoimaan verkossa tai tule myymälään paikanpäälle löytämään sopivat. Ota lapsi mukaan ja löydätte varmasti mieluisat housut kattavasta tarjonnastamme. 

Lapset kuluttavat vaatteita vauhdilla ja kasvavien lasten vaatekaappia saa päivittää lähes yhtä aktiivisesti. Budget Sport tarjoaa laajan malliston laadukkaita ja kestäviä housuja ja muita lasten vaatteita joka keliin ja käyttötarkoitukseen. Meiltä löydät collegehousut ja verkkarit kesäisiin keleihin, toppahousut talven pakkasiin ja kuorihousut välikauteen. Kaikki lapset sekä tytöt, että pojat rakastavat mukavia rentoja verkkareita ja collegehousuja, joita voi käyttää niin vapaa-ajalla kuin eri urheilulajeja harrastaessa. Verkkarit mahdollistavat liikkumisen vapauden ja ovat miellyttäviä käyttää ja helppohoitoisia. Sisäpuolelta harjattu neulosmateriaali tuntuu mukavalta iholla. Collegehousut ovat lämpimät, mutta hengittävät hyvin. Joustavan vyötärön ja resorilahkeiden ansiosta housut sopivat hyvin erilaisten lasten vartalotyypeille. 

Syksyllä, kelien kostuessa verkkareiden päälle voi vetää vedenpitävät kuorihousut. Tekniset kuorihousut suojaavat ulkoa tulevalta kosteudelta ja tuulelta, mutta hengittävät hyvin. Hyvä vaihtoehto kuorihousuille ovat softshell-housut, joiden materiaali on joustava ja lämmittävä, suojaa kosteudelta ja tuulelta, mutta hengittää erittäin hyvin ja on miellyttävä käyttää. 

Talven pakkasissa ja talviurheilulajeissa parhaiten toimivat toppahousut, joissa kuoren ja vuoren välissä on lämmittävä vanu. Budget sportista löydät lasten laskettelu- ja hiihtohousut henkseleillä ja vyötärömallisena. Henkselit pitävät toppahousut hyvin paikoillaan vauhdikkaassa menossa ja varmistavat että lapsen selkä ei kostu ja kylmety. Jos haluat varmistaa täydellisen kuivana pysymisen, valitse housut, joissa on lahkeiden sisällä lumilukot. Laskettelu- tai hiihtomonon päälle vedettävä lumipussi varmistaa että lumi ja kosteus ei pääse housun sisään kinoksessa tarpoessa. 

Tällä hetkellä lasten housut -tuoteryhmässä on 85 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Replic Lasten Verkkahousut Jr (musta), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Con22 Tr Pant Jr - lasten verkkarihousut (musta), 29,95 €, Weather Report Borise Jr Awg 4 Way Pant W-pro 1 - lasten kuorihousut (musta), 34,95 € sekä adidas Essentials 3-Stripes Fleece Joggers - lasten collegehousut (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!