Laskettelu

Laskettelu

Laskettelu on talviurheilua parhaimmillaan! Sen moniin hyötyihin kuuluu paitsi yleisen lihaskunnon paraneminen, myös koordinaatiokyvyn ja tasapainon tehokas harjoittaminen – raikkaasta ulkoilmasta nauttimisesta puhumattakaan! Monet nauttivat myös siitä adrenaliinin virtauksesta ja vapaudentunteesta, jonka rinnettä alas viilettäminen saa aikaan. Lasketteluun yhdistetään usein trendikäs ja jopa ylellinen rinnelomailu, mutta todellisuudessa lasketteluharrastus on helppo yhdistää osaksi myös normaalia aktiivista arkea ja laskettelurinteitä on tarjolla kaupunkien läheisyydessä ympäri Suomen. Lasketteluharrastus sopii kaiken ikäisille hyvän peruskunnon omaaville henkilöille, ja sen voi hyvin aloittaa yhtä lailla jo pikkulapsena kuin vasta varttuneemmallakin iällä.

Lasketteluvälineet edullisesti netistä

Budget Sportista löydät kaiken mitä tarvitset lasketteluharrastuksen aloittamiseen, tai jo kokeneena laskettelijana varusteidesi päivittämiseen ja huoltoon. Lasketteluun tarvitaan tietenkin laskettelusukset, monot, laskettelukypärä ja hiihtoasu. Myös laskettelusauvat on hyvä hankkia viimeistään perustekniikan hallittuasi, sillä ne helpottavat rinteessä tasapainottelusta ja käännösten hallintaa. Laskettelulasit ovat myös erittäin suositeltavat, sillä ne parantavat näkyvyyttä sekä laskettelumukavuutta pitäen viiman ja lumipyryn poissa silmiltäsi samalla koko kasvojasi suojaten. Laskettelemaan lähtiessä vaatteiden aluskerros on hyvä valita niin, että se pitää ihon kuivana kosteutta siirtäen, sekä tuntuu ihoa vasten miellyttävältä. Tähän sopii mainiosti esimerkiksi teknisistä keinokuiduista tai merinovillasta valmistetut aluskerrastot, joita löydät Budget Sportin valikoimasta miehille, naisille ja lapsille sopivissa ko’oissa. Välikerrokseksi tulee valita jotain lämmintä, mikä siirtää kosteutta yhä poispäin iholta, kuten fleecepaita tai villasta tai merinovillasta tehty paita tai pusakka. Päällyskerroksen on oltava hyvin tuulta ja kosteutta pitävä ja samalla istua hyvin, jotta lasketteluun tarvittavat liikeratasi ovat vapaat ja joustavat. Valikoimastamme löydät erilaiset laskettelutakit ja lasketteluhousut koko perheelle edulliseen hintaan. Laskettelusukset tulee valita paitsi oman laskutapasi ja tasosi, myös ruumiinrakenteesi mukaan. Suksen suositeltu pituus on n. 10 – 20cm lyhyempi kuin niiden käyttäjän pituus. Jyrkkään rinteeseen sopii parhaiten pidempi laskettelusuksi ja loivempaan menoon vähän lyhyempi. Lapsille kannattaa ostaa juuri heidän kokoonsa sopivat sukset ja monot turhia kasvuvaroja jättämättä, sillä koon yliarviointi vain huonontaa laskettelukokemusta. Budget Sportista löydät laajan valikoiman laskettelutarvikkeita miehille, naisille ja lapsille edulliseen hintaan tunnetuilta merkeiltä kuten Fischer, Salomon ja Halti. Itsellesi sopivia laskettelutarvikkeita valitessasi voit tutustua myös Budget Sportin käteviin valintaoppaisiin: laskettelusauvojen valintaopas, laskettelukypärän ja -lasien valintaopas ja laskettelumonojen valintaopas. Ei siis muuta kuin valitsemaan itsellesi hyvät laskettelusukset ja muut lasketteluvarusteet Budget Sportin nettisivuilla ja olet vaikka heti valmis rinteeseen!

Tällä hetkellä laskettelu -tuotteet -tuoteryhmässä on 77 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Icon Lt Access - naisten laskettelukypärä (valkoinen), 79,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Salomon Orka - lasten laskettelukypärä (keltainen), 49,95 €, Salomon Brigade - laskettelukypärä (musta), 99,95 € sekä Roxa R/FIT S W - naisten laskettelumonot (musta), 199,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!