Softshelltakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
88 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Softshell-takit

Budget Sportissa on kattava softshell-takkien mallisto koko perheelle. Kun etsit laadukasta ja edullista vapaa-ajan takkia, joka toimii niin ulkoilussa, urheilussa, kaupungilla kuin aktiivisen vapaa-ajan vietossa, meiltä löydät mieluisat ja hyvät naisten ja miesten softshell-takit kuten myös lasten softshell-takit runsaana koko- ja värivalikoimana. Huippumerkkejämme ovat muun muassa Craft, Halti ja Icepeak. Budget Sportin verkkokauppa ja myymälät eivät jätä pulaan, kun haet monipuolista ulkoilutakkien valikoimaa, ja myös softshell-takit saat meiltä pysyvästi edulliseen hintaan.

Softshell-materiaalista valmistettu tekninen ulkoilutakki on mukava ja monikäyttöinen valinta. Ohuemmat softshell-takit sopivat hyvän hengittävyytensä ansiosta aktiiviliikuntaan, paksummat vaihtoehdot toimivat talvikäytössäkin. Kylmimmillä keleillä softshell-takki toimii hyvin myös kerrospukeutumisen osana. Softshellin vedenpitävyys ei ole täydellinen kovimmassa kaatosateessa, mutta hyvin hengittävä softshell on muutoin monikäyttöisempi eri sääolosuhteissa kuin varsinaiset kuorivaatteet. Joustava softshell-materiaali ja softshell-takkien miellyttävän tuntuiseksi harjattu sisäpinta vielä lisäävät käyttömukavuutta. Niinpä softshell-takki tuntuu hyvältä vaikka pelkän topin tai t-paidan päälle vetäistynä. Tutustu Budget Sportin miesten, naisten ja lasten softshell-takkien mallistoon ja tilaa heti omasi netistä tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydä oma suosikkisi softshell-takkien joukosta, hyödynnä huokeat hintamme ja lähde nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta huippumukavassa takissa!

Tällä hetkellä softshelltakit -tuoteryhmässä on 88 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Endurance Naval M Xcs - miesten softshelltakki (sininen), 40,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Yoko Tre Jacket W - naisten softshelltakki (musta), 30,00 €, Endurance Zora W Xcs - naisten softshelltakki (pinkki), 40,00 € sekä Torstai Anada C+ N Softshell Takki (pinkki), 42,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!