Softshelltakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
26 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Softshell-takit

Budget Sportissa on kattava softshell-takkien mallisto koko perheelle. Kun etsit laadukasta ja edullista vapaa-ajan takkia, joka toimii niin ulkoilussa, urheilussa, kaupungilla kuin aktiivisen vapaa-ajan vietossa, meiltä löydät mieluisat ja hyvät naisten ja miesten softshell-takit kuten myös lasten softshell-takit runsaana koko- ja värivalikoimana. Huippumerkkejämme ovat muun muassa Craft, Halti ja Icepeak. Budget Sportin verkkokauppa ja myymälät eivät jätä pulaan, kun haet monipuolista ulkoilutakkien valikoimaa, ja myös softshell-takit saat meiltä pysyvästi edulliseen hintaan.

Softshell-materiaalista valmistettu tekninen ulkoilutakki on mukava ja monikäyttöinen valinta. Ohuemmat softshell-takit sopivat hyvän hengittävyytensä ansiosta aktiiviliikuntaan, paksummat vaihtoehdot toimivat talvikäytössäkin. Kylmimmillä keleillä softshell-takki toimii hyvin myös kerrospukeutumisen osana. Softshellin vedenpitävyys ei ole täydellinen kovimmassa kaatosateessa, mutta hyvin hengittävä softshell on muutoin monikäyttöisempi eri sääolosuhteissa kuin varsinaiset kuorivaatteet. Joustava softshell-materiaali ja softshell-takkien miellyttävän tuntuiseksi harjattu sisäpinta vielä lisäävät käyttömukavuutta. Niinpä softshell-takki tuntuu hyvältä vaikka pelkän topin tai t-paidan päälle vetäistynä. Tutustu Budget Sportin miesten, naisten ja lasten softshell-takkien mallistoon ja tilaa heti omasi netistä tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus. Löydä oma suosikkisi softshell-takkien joukosta, hyödynnä huokeat hintamme ja lähde nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta huippumukavassa takissa!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat softshelltakit mm. merkeiltä Whistler, Torstai ja Luoto. Tutustu myös kategorioihimme toppatakit, hybriditakit ja tuulitakit. Softshelltakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Whistler Rosea - naisten softshelltakki, 59,95 €.