Icebug

Icebug

Ruotsalainen ulkoilukenkiin erikoistunut valmistaja Icebug perustettiin haastamaan pohjoismaiset sääolosuhteet ja mahdollistamaan ympärivuotisen luonnossa liikkumisen – turvallisesti. Icebug varmistaa, ettet jää pirtin vangiksi liukkaillakaan keleillä ja ettei sinun tarvitse hylätä suosikkiharrastustasi kylmien kuukausien ajaksi. Icebug tarjoaa ratkaisun arvaamattomiin ja haastaviin pohjoismaisiin talviolosuhteisiin tyylikkäiden, käytännöllisten ja huippuominaisuuksin varustettujen ulkoilujalkineiden kautta.

Jäisillä alustoilla liikkuminen on paitsi hankalaa, myös erittäin vaarallista. Kaikki Suomen talven kokeneet tietävät päivät, jolloin jo postilaatikolle tai bussipysäkille hoiperteleminenkin tarjoaa oman haasteensa, aktiivisesta liikkumisesta puhumattakaan! Liukasteleminen aiheuttaa Suomessa vuosittain monia vakaviakin tapaturmia. Järkevä panostaa kunnon pidon tarjoaviin talvikenkiin. Sellaiset valmistaa Icebug.

Icebug suunnittelee ja valmistaa järkeviä, pohjoismaisiin olosuhteisiin varta vasten suunniteltuja jalkimia ja toimii turvallisen liikkumisen puolestapuhujana.  Budget Sportista löydät säänpitäviltä ominaisuuksiltaan viimeisen päälle hiotut Icebug-kengät miehille ja naisille edulliseen hintaan. Valikoimasta löydät tyylikkäät ja käytännölliset Icebug-kengät kaikenlaiseen talviseen ulkoiluun, vapaa-aikaan ja arkeen.

Icebug on erikoistunut myös erityisesti juoksun aktiiviharrastajille suunniteltuihin säänpitäviin ja hyvän pidon tarjoaviin juoksukenkiin ja nastalenkkareihin. Icebug varmistaa, että tekosyitä talviseen liikuntaan on yhä vaikeampi keksiä!

Kenkien suunnittelussa Icebug panostaa täysillä kolmeen eri osa-alueeseen: kenkien pito, säänkestävät pintamateriaalit ja mukavuus. Ääriolosuhteissakin turvallinen pito saavutetaan Icebug-kengissä joko nastojen tai kitkapohjien avulla. Älypohjat mukautuvat alustaan reagoiden sen muutoksiin aina parhaan mahdollisen pidon tarjoten. Pintamateriaaleissa hyödynnetään parhaita patentoituja teknologioita kuten GoreTex, jotta kengät hylkivät vettä tehokkaasti siirtäen samalla kosteutta pois sisältä päin. Icebug-kenkien mukavuusalue eli lämmöneristyskyky riittää -20 asteesta jopa -40 asteeseen.

Tutustu Budget Sportin valikoimaan miesten ja naisten Icebug-talvikenkiä, löydä niistä omasi ja varmista valmiutesi tulevaan talveen – olipa maasto mikä tahansa!

Tällä hetkellä Icebug-tuotteet -tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icebug NewRun M BUGrip GTX - miesten nastajuoksukengät (musta), 179,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Icebug NewRun W BUGrip GTX - naisten nastajuoksukengät (musta), 179,90 €, Icebug Newrun BUGrip M - miesten nastajuoksukengät (musta), 149,90 € sekä Icebug Newrun BUGrip W - naisten nastajuoksukengät (musta), 149,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!