Sähköpyörät

Naiset
Miehet
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
15 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Sähköpyörät tehokkaampaan pyöräilyyn

Paras sähköpyörä joka tarpeeseen

Sähköpyörä on erinomainen hankinta pyöräilyn ystävälle, joka haluaa lisätehoa pyöräreiteilleen. Sähköpyörän sähköavusteisuus on valmiina auttamaan tilanteissa, joissa voimat alkavat hiipua, kuten mäkisessä maastossa tai pidemmillä reiteillä pyöräillessä. Pyöräilyharrastuksen lisäksi sähköpyörä palvelee monipuolisesti kaikenlaisessa arjen hyötyliikunnassa, työmatka-ajosta aina ostoksilla käyntiin ja monessa muussa käyttötarpeessa, joissa paikasta toiseen halutaan liikkua suorituskykyisellä menopelillä.

Sähköpyörällä voi ajaa joko täysin ilman sähköavusteisuutta tai määrittämällä halutun sähköavustuksen tason itse, omien tarpeiden mukaan. Sähköavusteisuus on tervetullut piirre sähköpyörissä, sillä etenkin pidemmillä pyöräreiteillä avusteisuuden tarve voi tulla usein eteen. Tarjoamansa lisätehon lisäksi sähköpyörä on ympäristöystävällinen valinta, ja sillä voi myös huristella kaupungin kaduilla autoja ja julkisia liikennevälineitä nopeammin.

Sähköpyörät eri malleissa ja hintaluokissa

Sähköpyörien suosio on kasvanut viime vuosina huomattavasti, mistä johtuen niitä valmistetaan pyöräilyn eri alalajeihin sopivina malleina. Maastosähköpyörät ovat erityisen suosittuja sähköpyörämalleja, sillä niiden tarjoama lisäteho on erityisen tervetullut vaihtelevissa ja haastavissa maastoissa viihtyville pyöräilijöille. Maastosähköpyörät tarjoavat moottoreillaan sopivasti vääntöä ja lisätehoa alati muuttuvissa maastoissa ajamiseen, ja niiden muut ominaisuudet, kuten jousitus ja renkaat, on suunniteltu maastopyörien tapaan palvelemaan mahdollisimman hyvin vaihtelevissa maastoissa.

Kaupunkisähköpyörä puolestaan on sähköpyörämalli, joka toimii monipuolisesti kaupungin kaduilla huristellessa esimerkiksi työmatkojen ja asiointireissujen merkeissä. Monipuolinen hybridisähköpyörä taas on menopeli, joka toimii useissa käyttötarpeissa. Hybridit sopivat niin pidemmille pyöräilyreiteille ja retkiajoon kuin työmatka-ajoon ja kaikenlaiseen liikkumiseen kaupunkiolosuhteissa.

Myös halpa sähköpyörä toimii mainiosti

Pyörämallin lisäksi sähköpyörää valitessa monelle tärkeimpänä valintakriteerinä on sähköpyörän hinta. Sähköpyöriä valmistetaan useissa eri hintaluokissa, ja sähköpyörän hintaan vaikuttavat yhtä lailla niin moottorin teho, akun kapasiteetti kuin pyörän sisältämien komponenttien laatu. Sähköpyörän budjettia suunnitellessa kannattaa muiden polkupyörien tavoin huomioida se seikka, että mitä laadukkaammat komponentit pyörässä on, sitä pidemmän käyttöiän ne pystyvät tarjoamaan. Kun hankkii kerralla riittävän tehokkaalla moottorilla varustetun sähköpyörän, se ei jätä pulaan haastavillakaan reiteillä.

Sähköpyörät naisille ja miehille Budget Sportista

Budget Sportista löydät upeassa valikoimassa sähköpyörät naisille ja miehille. Valikoimassamme on tarjolla eri käyttötarkoituksiin suunnitellut sähköpyörät, joiden hintahaarukasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle kukkarolle sopivaan hintaan. Tarjoamme sähköpyöriä laadukkailta valmistajilta, kuten ATALA, Madison ja Whistle.

Usein kysytyt kysymykset sähköpyöristä

Mikä on paras sähköpyörä työmatkalle?

Miten sähköpyörä toimii?

Mikä sähköpyörä kannattaa ostaa?

Kuinka pitkä työmatka sähköpyörällä onnistuu?

Kannattaako sähköpyörän osto?

Kuinka kauan sähköpyörän akku kestää?

Kuinka kovaa sähköpyörällä pääsee?

Tällä hetkellä miesten ja naisten sähköpyörät -tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Tunturi E-City - citysähköpyörä (valkoinen), 2149,00 €. Muita suosittuja malleja ovat ATALA 29" B-cross A5.2 12v - maastosähköpyörä (harmaa), 2799,00 €, ATALA Clever 8.1 LT10 Man - miesten hybridisähköpyörä (sininen), 2399,00 € sekä ATALA 28" Clever 7.2E LT9 - naisten citysähköpyörä (harmaa), 1999,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!