Puma

Puma

Puma on huippumerkki, johon luottavat niin urheilun ammattilaiset, harrastajat ja kuntoliikkujat kuin tyylikkään vapaa-ajan muodinkin ystävät. Selvähän se, että Budget Sport tarjoaa laajan kattauksen Pumalta; ​vaatteita, kenkiä ja varusteita - kaikki liikuttavan halpaan hintaan. Puman syntytarina on keskivertoa kiehtovampi. Saksalaiset Dasslerin yrittäjäveljekset Adolf ja Rudolf luotsasivat menestyvää urheilukenkäyritystä yhdessä, kunnes välirikko vuonna 1948 vei tiet erilleen. Molemmat perustivat baijerilaiseen Herzogenaurachin pikkukaupunkiin omat yrityksensä: "Adi"-veli Adidaksen ja "Rudi" puolestaan Puman. Nykyään firmat eivät ole enää perheyhtiöitä vaan todellisia urheilumaailman jättiläisiä ja sovinnon tehneitä kilpailijoita.

Perinteisimmillään Puma on aina ollut jalkapallon, juoksun ja koripallon supertähtien jalkinemerkki ja kuuluisa pitkälle kehitetyistä innovaatioistaan. Sama korkea tekninen laatutaso ja mukavuus ulottuu myös Puman kuntoilu- ja vapaa-ajan kenkiin. Puman urheiluvarusteet, vaatteet ja vapaa-ajan tuotteet tunnetaan niin ikään huippulaadukkaista teknisistä ominaisuuksistaan. Puman tekniset urheiluvaatteet ja niiden hengittävät, joustavat materiaalit sekä erinomaiset leikkaukset ja istuvuus toimivat tukena treenissä ja urheilusuorituksen aikana. Myös designissa näkyy Puman rohkea ote - tämä valmistaja ei pelkää erottua massasta. Ei ihme, että huippu-urheilijoiden lisäksi Puma on saanut lähettiläikseen useita muoti-ikoneita pop- ja hiphop-maailmasta. Puma on taidokkaasti yhdistänyt tuotteissaan ensiluokkaisen suorituskyvyn ja persoonallisen tyylikkään muotoilun, ja lopputuloksena Pumasta onkin kehittynyt yksi urbaanin katutyylin suunnannäyttäjistä. Puman tyylikkäät ja toimivat vaatteet, jalkineet, varusteet ja varustekassit löydät edullisesti Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta. Tutustu Puma-mallistoomme verkkokaupassa ja tee mieleisesi tilaus mukavasti kotisohvaltasi, tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Puma-tuotteet -tuoteryhmässä on 349 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Puma ESS Capri Sweatpants TR W - naisten caprit (musta), 26,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Puma Mass Merchant Style Shorts M - miesten collegeshortsit (musta), 19,95 €, Puma Active Woven Shorts 9'' M - miesten shortsit (musta), 22,45 € sekä Puma Mass Merchant Style Cat Tee M - miesten t-paita (musta), 14,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!