Laskettelutakit

Laskettelutakit – Tilaa edullisesti Budget Sportista

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät tyylikkäät laskettelutakit naisille ja miehille nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Laskettelutakki on jokaisen laskettelijan tärkein varuste, ja tyylejä on monia – Onko valintasi värikäs, kuviollinen, yksivärinen tai anorakkimallinen laskettelutakki? Rennolla istuvuudella vai pidätkö enemmän tyköistuvasta tyylistä? Löydät meiltä myös nuorten ja lasten laskettelutakit muun muassa merkeiltä Helly Hansen, Halti ja Icepeak.

Naisten ja miesten laskettelutakit meiltä

Laskettelutakkeja on monenlaisia niin käytännön ominaisuuksien suhteen kuin tyylillisesti. Kannattaa valita takin tyyli niin, että se sopii hyvin yhteen muiden lasketteluvarusteidesi kanssa. Valikoimastamme löydät laskettelutakit värissä kuin värissä, ja kokomustan ystävällekin löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Huomioi takin valinnassa myös hintahaarukka, lämpö, vedenpitävyys ja malli. Laskettelutakkeja löytyy monelle kukkarolle – kannattaakin muistaa, että myös halvat laskettelutakit voivat olla laadukkaita ja sopia omaan käyttötarpeeseesi paremmin kuin hyvin. Edullista takkia etsiessä kannattaa katso esimerkiksi merkin McKinley valikoima. Myös Halti laskettelutakit omaavat hyvän hinta-laatusuhteen.

Hyvät laskettelutakit suojaavat vedeltä ja tuulelta rinteessä

Laskettelutakit ovat yleensä aina tuulenpitäviä. Vedenpitävyys on myös eduksi, sillä sääolosuhteet voivat olla rinteessä paikoin hyvinkin haastavat. Vedenpitävyyttä mitataan vesipilariarvolla – mitä suurempi luku, sitä paremmin takki kestää vettä. Takin käyttötarkoitus kannattaa ottaa huomioon takin valinnassa, sillä usein parempi vedenpitävyys tarkoittaa myös, että kangas hengittää vähemmän. 5 000 mm vedenkestävyys sopii arkikäyttöön kaupungille tai kevyeen sateeseen. 10 000–15 000 mm kestää jo kunnon sadetta pidempiäkin aikoja. Yli 20 000 mm sopii esimerkiksi vaellukseen kosteissa olosuhteissa ja pitää vettä äärimmäisen hyvin kovallakin sateella. Kylmän sään lasketteluun kannattaa suosiolla valita topattu vanu- tai untuvatäytteinen laskettelutakki, kun taas keväällä lasketellessa toimii kevyempikin laskettelutakki. Ohuemmallakin takilla pärjää pitkälle kerroksia pukemalla – takin alle voi kerrostaa niin merinovillakerrastoa, urheilupaitaa kuin fleeceäkin sään mukaan. Tutustu valikoimamme fleeceihin sekä kevyisiin untuvatakkeihin.

Laskettelutakit suosituilta merkeiltä

Budget Sportilta hankit miesten laskettelutakit, nuorten laskettelutakit sekä laskettelutakit naisille edulliseen hintaan. Löydät meiltä kaikki suosikkimerkkisi – onko valintasi vaikka Rukka laskettelutakki? Meiltä löydät myös merkit Helly Hansen, Burton, McKinley ja Halti laskettelutakit. Tilaa laskettelutakki helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme.

Tällä hetkellä laskettelutakit -tuoteryhmässä on 75 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Zig Zag Taylor Ski Jacket - toppatakki (tummanruskea), 41,97 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka Simpele anorakki unisex (punainen), 159,90 €, Halti Corinne W Dx Ski jacket - toppatakki (pinkki), 129,90 € sekä Icepeak Charlton Ski-jacket M - toppatakki (musta), 169,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!