Lasten tennarit

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
32 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Lasten tennarit tytöille ja pojille

Mitä vanhemmat edellä, sitä pienemmät perässä. Myös lasten suosikkikengät ovat tennarit! 

Tennareissa yhdistyvät muodikas sporttinen ulkonäkö ja huoleton käyttömukavuus. Budget Sportin laajasta tennarivalikoimasta löydät suosituimmat Nike-, Adidas- ja Vans-tennarit edullisimpaan hintaan. Tilaa Budget Sportin verkkokaupasta tai osta suoraan myymälästä. Tarjolla myös tennareita edulliseen tarjoushintaan. Löydät meiltä lasten tennarit perheen pienimmille sekä poikien ja tyttöjen tennarit perheen trenditietoiselle nuorisolle. Etsitkö lapselle monikäyttöisiä jalkineita, jotka lapsi pukee mielellään jalkaan? Lenkkareiden ja tennareiden suursuosio jatkuu edelleen. Kouluun, harrastuksiin ja vapaa-aikaan mieluisimmat jalkineet ovat helposti jalkaan puettavat tennarit ja sporttiset lenkkarit. Valkoiset ja mustat tennarit sopivat asuun kuin asuun ja ovat hyvät yleiskengät lapsille, joiden jalka kasvaa nopeasti. 

Pienet lapset voivat kokea nauhakiinnityksen vielä vaikeana. Kun on kiire leikkimään muiden lasten kanssa pihalle tai välitunnille, aikaa ei ole tuhlattavana nauhojen solmimiseen. Tarralenkkarit ovat helppo ja nopea pukea ja riisua. Tarrakiinnityksen portaattoman säädön ansiosta tennarit saa säädettyä vaivattomasti lapsen jalkaan sopivaksi. Budget Sportista löydät nauhoitettavat tennarit sekä tennarit tarrakiinnityksellä eri väreissä ja eri koissa, niin pienille lapsille kuin nuorisollekin. Suosittuja ovat myös Puma-, Kangaroos- ja Zig Zag -tennarit, joita tarjolla eri väreissä ja mallisina. Myös kotimaisissa Halti- ja Catmandoo- tennareissa on hyvä hintalaatusuhde. Jos etsit tennareita, jotka tukevat lapsen nilkkaa, valitse korkeavartiset tennarit. Adidas- ja Nike-talvitennareissa on korkea varsi ja lämmin tekoturkisvuori, jonka ansioista tennarit sopivat myös talvikäyttöön. 

Valitessasi lapselle oikeankokoisia tennareita, huomioi että jalkineen kärkeen jää 1–1,5 senttiä käyntivaraa. Jos haluat, että tennarissa on kasvunvaraa ja valitset isomman koon, hanki tennareihin pohjalliset, joiden avulla koon saa sopivaksi, kunnes lapsen jalka kasvaa. On tärkeää, että lapsen kenkä istua hyvin ja tuntuu mukavalta jalassa heti alusta alkaen. 

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat lasten tennarit mm. merkeiltä Puma, Adidas ja Nike. Tutustu myös kategorioihimme lasten talvikengät, pohjalliset ja lasten urheilukengät. Lasten tennarit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Vikky V2 Mid Fur Jr - lasten talvitennarit, 60,00 €.