Bauer

Bauer luistimet ja maila

Bauer kuuluu jääkiekkovarusteiden valmistajien johtaviin nimiin ja se tunnetaan lajin vaatimien varusteiden asiantuntijana. Bauer valmistaa kaikkia jääkiekon vaatimia tarvikkeita luistimista ja mailoista kypäriin, jääkiekkovaatteisiin ja monenlaisiin eri pelaajarooleihin suunniteltuihin jääkiekkosuojaimiin ja aina jääkiekkomaaleihin saakka. Olemme koonneet sinulle laajan valikoiman laadukkaita Bauer-jääkiekkotarvikkeita liikuttavan halpaan hintaan, joten ei muuta kuin keräämään itsellesi sopiva setti!

Jääkiekkoharrastuksen aloittamiseen tarvitset ainakin hyvät ja sopivan kokoiset jääkiekkoluistimet, mailan, kypärän ja kasvosuojan, sekä jääkiekkovaatteet ja muut tarvittavat suojavarusteet. Budget Sportista löydät laajan valikoiman laadukkaita Bauer-luistimia, jääkiekkomailoja, kypäriä, sekä monenlaisia jääkiekkosuojia ja muita varusteita aina aloittelijoista, harrastelijoihin ja junioripelaajista vanhoihin konkareihin sopivissa malleissa.

Bauerin valikoimasta löydät jääkiekkoluistimet ja mailat aikuisille ja lapsille ja eri tasoisille pelaajille suunnitelluissa malleissa. Jääkiekon harrastelijoille, aloitteleville pelaajille ja junioreille löydät Budget Sportista laadukkaat ja jääkiekkoluistinten tärkeimmät kriteerit täyttävät Bauerin perusluistimet. Jääkiekon aktiiviharrastajan on tärkeä panostaa laadukkaisiin luistimiin, jotka ominaisuuksiltaan tukevat täydellisesti omaa pelityyliäsi ja rooliasi pelissä. Nopeissa käännöksissä on tärkeää, että luistin tarjoaa nilkalle hyvän tuen. Aktiivipelaajana arvostat myös varmasti luistimissa teräkoteloa, joka mahdollistaa tarvittaessa terän vaihtamisen jopa sekunneissa. Pro-tason Bauer-luistimen lämpömuovautuva pohjallinen tarjoaa räätälöidyn istuvuuden ja mahdollistaa optimaalisen tasapainon ja vakauden jäällä liitämiseen.

Tutustuthan myös laajaan valikoimaamme Bauer-jääkiekkomailoja, sekä muistat myös valita itsellesi sopivat jääkiekkosuojat? Budget Sportista saat täyden malliston Bauer-suojuksia, kuten aikuisten ja lasten alasuojat, kaulasuojat, hartiasuojat, kyynärsuojat, polvisuojat ja jääkiekkohanskat.

Tutustu laajaan valikoimaamme Bauer jääkiekkotarvikkeita ja tilaa omasi Budget Sportin netistä jo tänään, tai tarkista tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus – ja olet valmis kaukaloon, vaikka heti!

Tällä hetkellä Bauer-tuotteet -tuoteryhmässä on 220 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer Supreme Elite Int D Jk-luistin. (väritön), 189,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Supreme UltraSonic Sr - jääkiekkohanska (sininen), 159,90 €, Bauer Supreme Ignite Pro+ Int - hartiasuoja (väritön), 109,00 € sekä Bauer Vapor Select SR D - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!