Pyöräily

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
350 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Polkupyörä on loistava sijoitus omaan hyvinvointiin! Budget Sportin laajasta polkupyörävalikoimasta löydät hybridipyöriä, citypyöriä sekä maastopyöriä naisille ja miehille.

Laadukkaat Nakamura hybridipyörät ovat huippuvalinta työmatkapyöräilyyn. Hybridipyörässä yhdistyvät maastopyörän sekä maantiepyörän parhaat ominaisuudet, joten se sopii monipuolisesti eripituisille matkoille vaihtelevissa maastoissa.

Citypyörät, kuten Nakamura Kombi, sopivat nimensä mukaisesti lyhyeen kaupunkiajoon. Pysty ajoasento takaa rennon ajokokemuksen. Citypyörä soveltuu hyvin kaupungissa asuvalle.

Maastopyörät ovat matalampia, usein jousilla ja leveillä renkailla varustettuja maastoon tarkoitettuja polkupyöriä. Esimerkiksi Nakamura Hammer on parhaimmillaan maastossa, mutta sopii hyvin myös kaupunkiajoon.

Valikoimastamme löydät myös suuren valikoiman lasten pyöriä.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat pyöräily -tuotteet mm. merkeiltä Yoko, Craft ja Rukka. Pyöräily -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Yoko Performance Windblock Jacket - tuulitakki, 89,95 €.