Pyöräily

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
462 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Polkupyörä on loistava sijoitus omaan hyvinvointiin! Budget Sportin laajasta polkupyörävalikoimasta löydät hybridipyöriä, citypyöriä sekä maastopyöriä naisille ja miehille.

Laadukkaat Nakamura hybridipyörät ovat huippuvalinta työmatkapyöräilyyn. Hybridipyörässä yhdistyvät maastopyörän sekä maantiepyörän parhaat ominaisuudet, joten se sopii monipuolisesti eripituisille matkoille vaihtelevissa maastoissa.

Citypyörät, kuten Nakamura Kombi, sopivat nimensä mukaisesti lyhyeen kaupunkiajoon. Pysty ajoasento takaa rennon ajokokemuksen. Citypyörä soveltuu hyvin kaupungissa asuvalle.

Maastopyörät ovat matalampia, usein jousilla ja leveillä renkailla varustettuja maastoon tarkoitettuja polkupyöriä. Esimerkiksi Nakamura Hammer on parhaimmillaan maastossa, mutta sopii hyvin myös kaupunkiajoon.

Valikoimastamme löydät myös suuren valikoiman lasten pyöriä.

Tällä hetkellä pyöräily -tuotteet -tuoteryhmässä on 462 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Yoko Sport Windblock Pant Unisex - tuulihousut (musta), 47,97 €. Muita suosittuja malleja ovat Lazer Tonic Mips - pyöräilykypärä (valkoinen), 69,95 €, Nakamura X-rider 28/21 Hybrid. - miesten hybridipyörä (musta), 400,00 € sekä Nakamura X-rider 28/21 Hybrid Lady. - naisten hybridipyörä (valkoinen), 400,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!