Craft

Craft

Craft tekee laadukkaita teknisiä treeni- ja kilpailuasuja, joiden tehtävä on luoda käyttäjälleen mahdollisuudet optimaaliseen suoritukseen. Materiaalit ovat hengittäviä ja ne siirtävät ylimääräisen kosteuden pois iholta. Siksi Craftin vaatteita käyttävän olo pysyy miellyttävänä eikä hiki jää iholle tukkimaan ihohuokosia ja nostamaan kehon lämpötilaa.

Onko mielessäsi joku tietty Craft tuote? Esimerkiksi Craft juoksutakki, Craft hiihtopuku tai Craft lämpökerrasto? Katso ensimmäisenä mitä meiltä löytyy, sillä myymme kaiken aina liikuttavan halpaan hintaan. Laaja valikoimamme pitää sisällään esimerkiksi Craftin paitojen ja housujen lisäksi muun muassa päähineitä ja käsineitä sekä Craft alusasut ja Craft kerrastot. Ostokset voit tehdä saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Haluatko treenata mukavasti ja luoda puitteet optimaalisille suorituksille? Craft vaatteet mahdollistavat sen. Tutustu monipuoliseen Craft valikoimaamme ja tee hyvät kaupat liikuttavan halvalla ja katsasta samalla myös merinovilla kerrastomme.

Muistathan, että meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla,  Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaanja  voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa.

Tällä hetkellä Craft-tuotteet -tuoteryhmässä on 83 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Craft Softshell Warm Train Pant W - naisten softshell-housut (musta), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Craft Warm Train Pant M - miesten softshell-housut (musta), 49,95 €, Craft ADV Unify Pants M - miesten collegehousut (musta), 44,95 € sekä Craft Fuseknit Bike Boxer M - miesten shortsit (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!