Kirjaudu Klubiin

Budget Sport Klubi

16 numeroa. Jos käytössäsi on K-Plussa MasterCard tai K-Plussa-ominaisuudella varustettu OP-Visa, OP-Visa Electron, Nordea Visa Electron tai Danske Bank MasterCard-kortti, kirjoita K-Plussa-kortin numero kortin kääntöpuolelta.

Oletko jo Klubilainen?

Budget Sport Klubi

Budget Sport Klubi

Liity Budget Sport Klubiin ja tilaa uutiskirje! 

Tähän järkihintoja rakastavaan joukkoon kannattaa kuulua, sillä jäsenenä hyödyt lukuisista klubitarjouksista ja eduista. Liity nyt, etkä enää maksa turhasta!

Näin hyödyt:

  • Saat kirjeen tilaajana etukoodin, jolla saat - 5 % alennuksen ensimmäisesta tilauksesta. Huom! Etu ei ole voimassa Budjettipäivien aikana.  
  • Tarjoamme Klubilaisille toimitukset Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin noutopisteisiin hintaan 5,90 eur  (7,90 eur). Etu ei koske erikoistoimitettavia tuotteita.
  • Jatkossa saat tarjouksia ja henkilökohtaisia etuja

Usein kysyttyä Klubista

Onko sinulla kysymyksiä liittyen Budget Sport Klubiin, tuotteisiin tai niiden ostamiseen? Helpottaaksemme asiointiasi olemme koonneet asiakaspalveluosioomme valmiita vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Katso kysymykset ja vastaukset

Jäsenehdot ja tietosuojaseloste

Budget Sport Klubin jäsenyys on maksuton ja liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake verkossa. Jäsenedut on tarkoitettu ainoastaan klubilaisten käyttöön, ja niistä lähetetään tietoa ensisijaisesti sähköpostilla. Tutustu ehtoihin ennen liittymistä.

Tutustu jäsenehtoihin

Tutustu tietosuojaselosteeseen