Juomapullot

Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
130 tuotetta
Järjestä

Juomapullo on urheilijan tärkeä kaveri

Veden juominen on olennainen osa treeniä. Mitä rankemmasta urheilusta on kyse ja mitä enemmän hikoilet, sen tärkeämpää on tasapainottaa elimistön nestevajausta nauttimalla vettä. Veden juominen lisää aineenvaihduntaa, auttaa elimistöä hyödyntämään monipuolisesta ruuasta saatavat ravintoaineet ja ennen kaikkea palautumaan treenin jälkeen. Juomapulloa kannattaa kuljettaa mukana urheillessa, koska vettä kannattaa nauttia treenin aikana. Jano tulee usein viiveellä ja varsinkin aktiivisesti liikkuvan kannattaa juoda jo ennen kuin tulee jano. Iso juomapullo siis mukaan treeneihin. 

Salilla treenatessa urheilujuomapulloa on helppo kuljettaa mukana, mutta jos juokset tai pyöräilet, juomapullo kulkee mukana sitä varten tehdyssä juomapullovyössä tai pyörän runkoon kiinnitettävässä juomapullotelineessä. Usein parhaat urheilujuomapullot kulkevat mukana myös muussa arjessa; kun juomapullo on mukana työpöydällä tai työpisteessä, niin juominen ei unohdu työpäivänkään aikana. 

Hyvä juomapullo on riittävän tilava, tiivis ja helppokäyttöinen. Käyttömukavuutta lisää, kun pullon suukappale on operoitavissa helposti ja juominen on mahdollista yhdellä kädellä. Hyvä juomapullo on valmistettu materiaaleista, joista veteen ei irtoa minkäänlaista makua. Pullon puhtaana pitämistä helpottaa, jos pullon saa kunnolla avattua ja näin pestyä kauttaaltaan joko käsin tai astiankonepesussa. Metallinen juomapullo pitää nesteen viileänä. Lasinen juomapullo on helppo puhdistaa. 

Budget Sportin laajasta valikoimista löydät juuri sinulle mieluisan juomapullon. Meiltä löydät eri materiaaleista valmistettuja ja eri mekanismilla toimivia erilaisia juomapulloja jokaiseen makuun. Gymstick juomapullo toimii samalla hierontarullana, metallisen pullon ympärillä olevien hierontanystyröiden ansiosta. Adidas juomapullo on erittäin suosittu kuntoilijoiden keskuudessa. Löydä sinulle mieluisin Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta.

Tällä hetkellä juomapullot -tuoteryhmässä on 130 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Atom Juomapullo 830ml (pinkki), 6,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Puma TR Bottle Sportstyle 1 Liter - muovinen juomapullo (lila), 19,95 €, Puma Core Waterbottle - muovinen juomapullo (vaaleanpunainen), 8,95 € sekä Salomon Soft Flask 250ml - pehmeä juomapullo (sininen), 15,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!