Jääkiekkokypärät

Aikuiset
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
53 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Jääkiekkokypärät

Jääkiekko on vauhdikas kontaktilaji, jossa sattuu ja tapahtuu. Laji on intensiivistä ja siinä liikutaan kovilla nopeuksilla. Hyvin harva selviää lajista ilman minkäänlaisia kolhuja, joten suojavarusteiden merkitys on suuri. Erityisesti pään suojaaminen on tärkeää. Pelaajan päähän voi kohdistua iskuja pelaajan kaatuessa jäähän tai törmäyksissä toisen pelaajan kanssa tai kaukalon laitoihin. Myös pelivälineenä käytetty kova kiekko tai maila voi osua pelaajan päähän aiheuttaen kovia iskuja. Tämän vuoksi jääkiekkoilijan tärkein turvavaruste onkin laadukas ja turvallinen kypärä, joka suojaa pelaajan päätä kauttaaltaan. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät parhaat jääkiekkokypärät aikuisille ja lapsille liikuttavan edulliseen hintaan. Tule tutustumaan tarjontaan paikan päälle tai tilaa varusteet netistä.

Laadukas jääkiekkokypärä suojaa päätä kovan ulkokuoren sekä kypärän sisällä olevien pehmusteiden avulla. Jääkiekkokypäriä on eri koissa ja leuan alle tulevien kiinnitysremmien avulla kokoa voi myös hieman säätää. On kuitenkin tärkeää, että kypärä on oikean kokoinen. Vain silloin se pystyy toimimaan suunnitellusti ja suojaamaan päätä iskuista aiheutuvilta tärähdyksiltä. Liian iso kypärä valuu silmille ja liian pieni kypärä tuntuu epämukavalta. Kummassakin tapauksessa kypärän kyky suojata kärsii. Jääkiekon säännöissä määrätään, että kaikkien alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten sekä kaikkien naispelaajien tulee käyttää kypärään kiinnitettävää kokokasvosuojusta. Jääkiekkokypärä ristikolla suojaa kasvoja parhaiten sekä lapsilla että aikuisilla. Aikuiset miespelaajat voivat kuitenkin vaihtoehtoisesti käyttää jääkiekkokypärää, jossa on silmiä ja nenää suojaava visiiri.

Aikuisten ja lasten jääkiekkokypärät suosituilta huippumerkeiltä löydät Budget Sportista. Suositut Bauer ja CCM jääkiekkokypärät ovat laadukkaita. Ostaessasi Budget Sportista saat tuotteet hyvässä hinta-laatu-suhteessa. Kaikki kypärämme ovat CE-hyväksyttyjä. CE-merkintä takaa, että jääkiekkokypärä on valmistettu EU:n kypärille asetettujen turvavaatimusten mukaan. Tervetuloa ostoksille!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat aikuisten ja lasten jääkiekkokypärät mm. merkeiltä Bauer, CCM ja Warrior. Jääkiekkokypärät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Bauer 5100 Combo ristikolla - lasten jääkiekkokypärä, 49,95 €.