Takit

Takit

Takki on vaatekappaleista tärkeimpiä, ja käyttöä on monenlaisille takkivaihtoehdoille. Suomessa ei vuoden mittaan juuri koskaan ole sellaista aikaa, jolloin ei olisi tarvetta pukea päälle jonkinlaista takkia ulos lähtiessä. Budget Sportissa olemme varautuneet tarjoamaan takit todella moneen lähtöön, ja meiltä löydät takkeja edullisesti niin arkeen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin kuin ulkoiluun ja urheiluun. Valikoimamme takit edustavat sporttista tai muuten vain rentoa ja huoletonta tyyliä, jossa viihdyt kaupungin kaduilla, luontoympäristössä tai vaikka lenkkipoluilla. Anna käyttötarkoituksen ja sääolosuhteiden ratkaista, millainen takki on milloinkin paras. Silloin olo tuntuu mukavalta joka kelillä, ja takkien käyttöikä pitenee, kun niitä käyttää niille sopivissa olosuhteissa.

Budget Sportin valikoima ei jätä pulaan, kun haet takkeja netistä tai myymälästä koko perheelle. Kun ostat takit Budget Sportista, saat vaivattomasti tehtyä nappihankinnat ja vieläpä liikuttavan halpaan hintaan. Innovatiivisia teknisiä materiaaleja, kosteudelta ja tuulelta suojaavia vaihtoehtoja, kevyitä sekä sopivasti hengittäviä ja lämmittäviä malleja, joustavia muotoiluja ja istuvia leikkauksia – Budget Sportin laadukkaat takit ovat ajattoman tyylikkäitä, ehdottoman käytännöllisiä sekä ennen kaikkea huippumukavia päällä. Erilaisten mallien lisäksi myös takkien väri- ja kokovaihtoehdot ovat monipuoliset niin naisten, miesten kuin lastenkin mallistoissa. Suosittuja huippumerkkejämme ovat muun muassa Adidas, Icepeak, Halti ja Helly Hansen. Tutustu Budget Sportin maanmainioon valikoimaan ja hanki parhaat takit eri käyttötarpeisiisi kätevästi verkkokaupastamme tai tule sovittamaan ja ostoksille lähimpään myymäläämme.

Tällä hetkellä takit -tuoteryhmässä on 587 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rukka Salo N Gtx - naisten kuoritakki (musta), 134,91 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Hiker M Ventilated jacket - miesten hybriditakki (vihreä), 119,90 €, Icepeak Kobryn Jr - tyttöjen softshelltakki (musta), 44,95 € sekä Jack Wolfskin Highest Peak M - miesten kuoritakki (tummanharmaa), 135,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!