Kuoritakit

Kuoritakit suojaavat tehokkaasti tuulelta ja sateelta

Kuoritakki on tehokas ja monipuolisesti palveleva ulkoiluvaate, sillä se suojaa käyttäjäänsä sekä tuulelta että sateelta. Kuoritakit valmistetaan siten, että niiden pintakerrokset muodostetaan hengittävästä ja samaan aikaan vedenpitävästä kalvomateriaalista. Vedenpitävä kuoritakki on takuuvarma seuralainen säähän kuin säähän, sillä lämpimämmällä kelillä se tarjoaa optimaalisen hengittävyyden ja sadekuuron yllättäessä tehokkaan suojan kosteudelta. Kuoritakin alle voidaan pukea säätilan mukaan haluttu määrä vaatekerroksia tuomaan lisälämpöä tarvittaessa.

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät sopivat kuoritakit kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Kuoritakki on monipuolinen vaatekappale kaikenlaiseen ulkoiluun ja sääolosuhteisiin. Budget Sportilta löydät laadukkaat kuoritakit edulliseen hintaan muun muassa merkeiltä Helly Hansen, Halti ja Icepeak.

Hanki tarpeisiisi paras kuoritakki ja nauti keskeytyksettömästä ulkoilusta

Kuoritakkeja on monenlaisia niin käytännön ominaisuuksien suhteen kuin tyylillisesti. Vedenpitävyyttä mitataan vesipilariarvolla – mitä suurempi luku, sitä paremmin takki kestää vettä. Takin käyttötarkoitus kannattaa ottaa huomioon takin valinnassa, sillä usein parempi vedenpitävyys tarkoittaa myös, että kangas hengittää vähemmän. 5 000mm vedenkestävyys sopii arkikäyttöön kaupungille tai kevyeen sateeseen. 10 000–15 000mm kestää jo kunnon sadetta pidempiäkin aikoja. Yli 20 000mm sopii esimerkiksi vaellukseen kosteissa olosuhteissa ja pitää vettä äärimmäisen hyvin kovallakin sateella. Mikäli etsinnässä on pidempimallinen parka kuoritakki, Didriksons voi olla sinun valintasi.

Kalvomateriaalilla päällystettyjä kuoritakkeja valmistetaan erittäin kevyinä ja ohuina malleina, jotka sopivat erinomaisesti etenkin korkeasykkeisiin urheilulajeihin, kuten myös keskipaksuina, retkeilyyn ihanteellisesti soveltuvina malleina. Lisäksi kuoritakkeja tehdään myös paksummalla vuorilla varustettuina, talvikäyttöön sopivina malleina, ja tällainen takki yllään voi suunnata vaikkapa tunturien lumisille huipuille. Pitkä kuoritakki puolestaan tarjoaa lyhyttä mallia reilummin suojaa. Näin ollen muotoilultaan pitkä kuoritakki on nappivalinta kylmempiin vuodenaikoihin, kun tuulelta ja sateelta halutaan suojautua mahdollisimman tehokkaasti.

Kun tarpeen on löytää mahdollisimman toimiva ulkoilutakki, paras kuoritakki on sellainen, joka istuu käyttäjänsä päälle moitteettomasti. Naisten kuoritakit on suunniteltu istumaan optimaalisesti naiselliselle vartalolle niin helma- ja hihapituuden kuin linjakkaamman muotoilun puolesta. Miesten kuoritakit puolestaan omaavat suoremman muotoilun sekä miesten kehoille mukautetun hiha- ja helmapituuden. Kun haluat suojautua keleiltä täydellisesti, hanki myös kuoritakin upeasti täydentävät kuorihousut, ja pysyt kuivana ja lämpimänä haastavammissakin säissä.

Kuoritakki ja kerrospukeutuminen

Kuoritakki on vedenpitävä takki, joka suojaa niin sateelta ja tuiskulta pitäen sinut kuivana sekä lämpimänä retkeillessä, juostessa tai vaikka purjehtiessa. Kuoritakki toimii nimensä mukaisesi kuorena, jonka alle voi kerrostaa niin merinovillakerrastoa, urheilupaitaa kuin fleeceäkin sään mukaan. Tutustu valikoimamme fleeceihin sekä kevyisiin untuvatakkeihin. Yhdistämällä kerroksia kuoritakin alle, selviydyt monenlaisissa säissä ja voit tarvittaessa vähentää kerroksia.

Kuoritakit suosituilta merkeiltä

Budget Sportilta hankit naisten kuoritakit sekä miesten kuoritakit edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Helly Hansen kuoritakit ja monet muut merkit, kuten Halti ja Didriksons. Tilaa kuoritakki helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme.

Tällä hetkellä kuoritakit -tuoteryhmässä on 187 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rukka Salo N Gtx - naisten kuoritakki (musta), 134,91 €. Muita suosittuja malleja ovat Jack Wolfskin Highest Peak M - miesten kuoritakki (tummanharmaa), 135,00 €, Didriksons Katy 3 Eco Parka W - naisten kuoritakki (tummanvihreä), 159,90 € sekä Halti Kohta DrymaxX - naisten kuoritakki (musta), 139,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!