Kuoritakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
170 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Kuoritakit – Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät sopivat kuoritakit kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Kuoritakki on monipuolinen vaatekappale kaikenlaiseen ulkoiluun ja sääolosuhteisiin. Budget Sportilta löydät laadukkaat kuoritakit edulliseen hintaan muun muassa merkeiltä Helly Hansen, Halti ja Icepeak.

Valitse kuoritakki käyttötarkoituksen mukaan

Kuoritakkeja on monenlaisia niin käytännön ominaisuuksien suhteen kuin tyylillisesti. Vedenpitävyyttä mitataan vesipilariarvolla – mitä suurempi luku, sitä paremmin takki kestää vettä. Takin käyttötarkoitus kannattaa ottaa huomioon takin valinnassa, sillä usein parempi vedenpitävyys tarkoittaa myös, että kangas hengittää vähemmän. 5 000mm vedenkestävyys sopii arkikäyttöön kaupungille tai kevyeen sateeseen. 10 000–15 000mm kestää jo kunnon sadetta pidempiäkin aikoja. Yli 20 000mm sopii esimerkiksi vaellukseen kosteissa olosuhteissa ja pitää vettä äärimmäisen hyvin kovallakin sateella. Mikäli etsinnässä on pidempimallinen parka kuoritakki, Didriksons voi olla sinun valintasi.

Kuoritakki ja kerrospukeutuminen

Kuoritakki on vedenpitävä takki, joka suojaa niin sateelta ja tuiskulta pitäen sinut kuivana sekä lämpimänä retkeillessä, juostessa tai vaikka purjehtiessa. Kuoritakki toimii nimensä mukaisesi kuorena, jonka alle voi kerrostaa niin merinovillakerrastoa, urheilupaitaa kuin fleeceäkin sään mukaan. Tutustu valikoimamme fleeceihin sekä kevyisiin untuvatakkeihin. Yhdistämällä kerroksia kuoritakin alle, selviydyt monenlaisissa säissä ja voit tarvittaessa vähentää kerroksia.

Kuoritakit suosituilta merkeiltä

Budget Sportilta hankit naisten kuoritakit sekä miesten kuoritakit edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Helly Hansen kuoritakit ja monet muut merkit, kuten Halti ja Didriksons. Tilaa kuoritakki helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme.

Tällä hetkellä kuoritakit -tuoteryhmässä on 170 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Terang II - miesten kuoritakki (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen Salt Port Jacket Jr - lasten kuoritakki (tummanharmaa), 119,90 €, McKINLEY Terang II N - naisten kuoritakki (musta), 39,95 € sekä Helly Hansen K Sogn Jacket - lasten kuoritakki (pinkki), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!