Lasten pyörät

Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
29 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten polkupyörä

Budget Sportin valikoimasta löydät laadukkaat lasten polkupyörät kaikkine tarpeellisine turvavarusteineen. Perheen pienimmille tärkeään tasapainoharjoitteluun sopivat kaksipyöräiset potkupyörät kuuluvat niin ikään mallistoomme. Budget Sportissa lasten polkupyörät ovat tuumakooltaan 12, 16 ja 20 tuumaa. Tutustu lastenpyörävaihtoehtoihin verkkokaupassamme tai myymälässä, ja pidä muutenkin silmällä nettisivujamme: lasten pyörät tarjoushinnoin ovat superedullisia jo muutenkin liikuttavan halvassa hinnoittelussamme. Etenkin kevät ja kesä houkuttelevat myyntiimme lasten polkupyörät ale-eduin oikein toden teolla! Lapsi voi mainiosti jo pian kävelemään oppimisen jälkeen ryhtyä harjoittelemaan tasapainoilua ja kulkemista näppärällä potkupyörällä – luonnollisesti rauhallisessa ja tasaisessa ympäristössä. Myöhemmin polkupyörään siirtyminen voi tuntua helpommalta, kun tasapainottelu on tullut tutuksi jo potkupyörän kanssa.

Lasten polkupyörän valinnassa on tärkeää osata mitoittaa koko oikein. Pyörä, jossa on liian paljon kasvunvaraa, on lapselle vaikea hallita ja voi aiheuttaa ikäviä kolhuja ja onnettomuuksia. Kannattaa hyödyntää sekä ohjaustangon että satulan reilujen korkeussäätöjen mahdollisuuksia, joilla lasten polkupyörät tavallisesti varustetaan, ja siten pyörän voi saada kätevästi ”kasvamaan” lapsen mukana. Lasten polkupyörän hankinnan yhteydessä kannattaa tutustua valintaoppaaseemme Näin valitset lastenpyörän. Löydät siitä paljon hyödyllistä tietoa lasten polkupyörän tarpeellisista varusteista sekä siitä, minkä pituisille lapsille eri tuumakokojen pyörät sopivat. Tule Budget Sportiin ja osta sopiva lasten polkupyörä netistä tai myymälästä, pysyvästi edulliseen hintaan!

Tällä hetkellä lasten pyörät -tuotteet -tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nakamura Neo 20 3v - lasten lastenpyörä (musta), 319,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Nakamura Lumi 20 - lasten lastenpyörä (rosa), 239,90 €, Nakamura Windy - naisten citypyörä (valkoinen), 499,00 € sekä Nakamura Block 24/3 - lasten citypyörä (musta), 379,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!