Reput

Reput erilaisilla ominaisuuksilla useisiin käyttötarkoituksiin

Reppu on kätevä apulainen monissa arjen tilanteissa. Repussa tärkeät varusteet kulkevat vaivattomasti mukana paikasta toiseen. Reppuja valmistetaan moniin eri käyttötarkoituksiin sopivina malleina, ja tärkeintä repun valinnassa on riittävän säilytystilavuuden lisäksi hyvä istuvuus. Optimaalisesta istuvuudesta on etua etenkin silloin, kun repussa kuljetetaan painavampia tavaroita. Myös vedenpitävyys voi olla repussa hyvin tarpeellinen ominaisuus – etenkin retkille suunnatessa. Mallien ja käyttötarkoitusten lisäksi reput eroavat toisistaan myös ilmeeltään, muotoilultaan ja väritykseltään. Toiselle mieluisa reppu voi olla ilmeeltään pelkistetty ja yksivärinen, kun taas toista miellyttävät enemmän värikkäät kuvioinnit ja erottuvat yksityiskohdat.

Urheilureput, retkireput, koulureput ja muut reput netistä Budget Sportilta

Urheilureppu kuuluu jokaisen urheilua harrastavan tärkeimpiin varusteisiin. Laadukas urheilureppu on suunniteltu siten, että sen rakenne kuormittaa kantajansa hartioita mahdollisimman vähän. Urheilurepulle tärkeitä ominaisuuksia ovat myös käyttömukavuutta parantavat pehmustetut olkahihnat ja joissakin malleissa on myös pehmustettu selkäosa lisäämässä mukavuutta entisestään. Perinteisen mallisten reppujen sijaan urheilurepuksi voi myös valikoitua kätevä juomareppu, jonka avulla pystyt aina huolehtimaan riittävästä nesteytyksestä, oletpa sitten lenkkipolulla tai pidemmällä kävelylenkillä.

Koulureput voivat etenkin isommilla koululaisilla painaa sisältöineen useitakin kiloja, jolloin lapsen selkä altistuu rasitukselle. Kun selässä on napakasti istuva koulureppu, se säästää lapsen selkää jakaen painon tasaisesti koko selän alueelle. Kuten muissakin reppumalleissa, käyttäjälleen sopivaan istuvuuteen säädettävät olkahihnat lisäävät huomattavasti myös koulurepun käyttömukavuutta.

Retkeilyyn ja vaellukseen sopivat parhaiten retkireput, joihin lukeutuvat tilavuudeltaan pienemmät päiväreput sekä suurempikokoiset rinkat. Päiväreppuun mahtuu nimensä mukaisesti päivän kestävällä vaelluksella tai retkellä tarvittavat tarvikkeet, kun taas rinkkaan voi tilavuudestaan riippuen pakata varusteet jopa pitkäkestoisille tunturivaelluksille.

Budget Sport tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita reppuja

Hanki nyt kätevästi reput netistä Budget Sportilta vaikka koko perheen tarpeisiin – niin koulumatkoille, retkille kuin urheiluharrastuksiin. Verkkokauppamme lisäksi voit halutessasi asioida myös paikan päällä myymälöissämme, joita löytyy ympäri Suomen. Meiltä löydät reppuja upeassa tarjonnassa moniin eri käyttötarkoituksiin suosituilta valmistajilta, kuten muun muassa Puma, Vans ja Salomon. Tutustu tarkemmin valikoimamme reppujen ominaisuuksiin kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tällä hetkellä reput -tuoteryhmässä on 71 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Select Backpack Milano W/Net For Ball - reppu (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen Racing Bag - päiväreppu (musta), 59,95 €, Puma Phase Backpack II - päiväreppu (musta), 24,95 € sekä adidas Fb Ballnet - reppu (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!