Icepeak

Icepeak

Suomen talvi vaatii aivan omanlaistaan varustautumista eikä sitä kannata kepoisin kamppein lähteä uhmaamaan. Tai oletko kenties suuntaamassa lomalle rinteeseen? Kovatkaan pakkaset ja viima eivät saa sinua värisemään kun puet päällesi kunnollisen, pohjoisiin olosuhteisiin ajatuksella suunnitellun talvitakin. Sellaisia valmistaa kotimainen Icepeak.

Euroopan suurimpiin urheiluvaatevalmistajiin lukeutuva suomalainen Icepeak on omistautunut optimaalisen ulkoilukokemuksen mahdollistamiseen, säässä kuin säässä. Vaatekehityksessään Icepeak vaalii perinteitä ja toimiviksi todettuja ratkaisuja samalla vanhaa uudistaen ja yhä uusia nykyaikaisia tekniikoita kehittäen ja hyödyntäen. Icepeak suunnittelee ja valmistaa käytännöllisiä ja laadukkaita ulkoiluvaatteita aktiiviseen elämään, arkeen ja vapaa-aikaan.

Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita kotimaisia Icepeak-takkeja ja muita ulkoiluvaatteita liikuttavan halpaan hintaan, joten ei muuta kuin valitsemaan omasi! Valikoimasta löydät Icepeak-talvitakit miehille, naisille ja lapsille suunnitelluissa tyyleissä ja huippuominaisuuksin varustettuna.

Keskiössä Icepeak-takkien suunnittelussa on laadukkaiden materiaalien käyttö, käytännölliset yksityiskohdat ja trendikäs ulkomuoto – kaiken ikäisille. Konstailematonta pohjoismaista tyyliä edustavasta valikoimasta löytyy täydellinen Icepeak-talvitakki niin aikuisille kuin lapsillekin – taaperosta teiniin. Värimaailma liikkuu ajattoman tyylikkään mustan, harmaan ja valkoisen sekä monien pirteän raikkaiden väriyhdistelmien välillä.

Tyylikäs ja urheilullinen vyötärömittainen Icepeak-toppatakki on hyvä valinta niin talviseen ulkoiluun kuin vapaa-aikaan ja arkikäyttöönkin. Yleisesti ottaen vanueristeiset toppatakit siirtävät hikeä ja kosteutta untuvatakkeja tehokkaammin, ja soveltuvat näin ollen paremmin aktiivisempaan liikkumiseen. Kevytvanutakin eriste on tavallisia toppatakkeja ohuempi, minkä takia ne ovat omiaan hikisemmässäkin talvisään urheilussa, estäen lämmön nousun liian korkeaksi. Ohuempi eristys tekee kevytvanutakeista myös istuvia ja sporttisen näköisiä. Otathan huomioon, että Icepeak-toppatakeissa on eroja niiden vedenpitävyyden suhteen. Toisten pinta on valmistettu erityisen hyvin kosteutta hylkivästä materiaalista ja saumat teipattu.

Lasten Icepeak-toppatakit ovat ominaisuuksiltaan loppuun asti hiotut ja monet iloiset väriyhdistelmät varmistavat, että jokaiselle löytyy mieleinen ja oman näköinen takki. Ilmavat ja pehmeät materiaalit sitovat lämpöä ja hengittävät samalla tehokkaasti tehden niistä sopivat moniin erilaisiin talvisiin sääolosuhteisiin.

Budget Sportin valikoimasta löydät laadukkaat ja rakkaudella Suomen talveen suunnitellut Icepeak-talvitakit huippuedulliseen hintaan. Löydä omasi ja kohtaa talvi hymysuin!

Tällä hetkellä Icepeak-tuotteet -tuoteryhmässä on 176 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icepeak Beattie W - naisten caprit (musta), 35,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Icepeak Kobryn Jr - tyttöjen softshelltakki (musta), 44,95 €, Icepeak Argonia W - naisten softshell-housut (musta), 59,95 € sekä Icepeak Athens W - naisten softshell-housut (musta), 45,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!