Juoksutakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
40 tuotetta
Järjestä

Juoksutakki

Budget Sportin laajasta juoksuvalikoimasta löydät runsaan kattauksen erilaisia juoksutakkeja liikuttavan halpaan hintaan! Valikoimastamme löytyvät kestävät juoksutakit merkeiltä, kuten Nike, adidas, ASICS, Touch9 ja Salomon. Valikoimastamme löydät tyylikkäät juoksutakit sekä naisille, miehille että lapsille. Jos etsit kaikkein edullisinta vaihtoehtoa, parhaat tarjoukset löydät säännöllisesti vaihtuvista, liikuttavan halvoista mainostarjouksistamme. Voit tilata mieleisesi juoksutakin joko kätevästi netistä tai ostaa sen lähimmästä Budget Sport -myymälästä nopeasti ja helposti. Hyvän juoksutakin lisäksi muista hankkia myös muut tärkeät juoksuvaatteet- ja varusteet, kuten juoksukengät, urheiluliivit, juoksupaita, juoksusukat ja juoksutrikoot. Budget Sportista löydät kaiken juoksuharrastukseen aina pysyvän edullisilla hinnoilla.

Juoksu on vauhdikas laji, jossa tulee hiki yleensä kylmemmilläkin ilmoilla. Jotta juokseminen olisi miellyttävää ja helppoa kaikissa sääolosuhteissa, itselle sopivaa juoksutakkia valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota sen materiaaliin. Juoksuvaatteiden tulee aina olla valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää hien pois iholta. Teknisiä materiaaleja ovat erilaiset tekokuitusekoitteet, kuten polyesteri ja softshell. Tekninen materiaali hengittää ja kuivuu nopeasti. Leikkaukseltaan juoksutakki saa olla istuva. Liian väljät vaatteet eivät sovellu lenkkipolulle – ne hidastavat vauhtiasi ja tuntuvat päällä epämiellyttäviltä. Juoksutakki ei kuitenkaan saa kiristää, vaan se päällä pitää pystyä liikkumaan ja hengittämään vapaasti.

Jos harrastat lenkkeilyä kaikkina vuodenaikoina, kannattaa hankkia useampi erilainen juoksutakki erilaisiin sääolosuhteisiin. Kevään ja syksyn epävakaisiin säihin ja vaihteleviin lämpötiloihin kannattaa valita takki, joka on riittävän kevyt, mutta pintamateriaaliltaan kosteutta ja tuulta hylkivä. Kylmiin talvisäihin sopii juoksutakki, joka on säänkestävä ja riittävän lämmin. Myös talvijuoksutakin tulee olla istuva, mutta sen alla tulee olla sopivasti tilaa lämmittäville alus- ja välikerroksille. Talvisiin juoksuolosuhteisiin sopii hyvin esimerkiksi hieman paksumpi softshell-takki. Softshell on optimaalinen valinta talveen, sillä se on materiaalina lämmin, joustava ja hengittävä. Lämpimämpiin juoksusäihin kannattaa sen sijaan valita ohut ja ilmaakin kevyempi microkuitukankaasta valmistettu juoksutakki, joka hengittää ja suojaa kevyeltä sateelta ja tuulelta. Jos lähdet juoksemaan kaikkein helteisimpiin sääoloihin, kannattaa jättää juoksutakki kotiin ja pinkaista lenkille pelkässä lyhythihaisessa juoksupaidassa.