Sulkapallomailat

Sulkapallomailat

Haluatko löytää laadukkaan sulkapallomailan edullisesti? Olipa mielessäsi lasten sulkapallomaila, harrastajan maila tai aktiivipelaajan maila, meiltä löydät etsimäsi edullisesti, helposti ja nopeasti. Suuresta valikoimastamme löydät sulkapallomailat parhailta merkeiltä, kuten Yonex ja Wilson. Jos haluat löytää sulkapallomailan kaikkein edullisimmalla hinnalla, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa sulkapallomaila netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässä. Kun olet löytänyt etsimäsi mailan, hanki myös sulkapallot ja sulkapallokengät. Kattavasta valikoimastamme tilaat tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Hyvä sulkapallomaila kuuluu jokaisen sulkapalloilijan perusvarustukseen. Vaikka sulkapallomailat näyttävät ulospäin samanlaisilta, niiden ominaisuudet vaihtelevat paljonkin. Sulkapallomailan valinta tehdään aina oman taitotason, pelityylin ja mieltymyksen mukaan. Mailojen koissa ei juurikaan ole eroja, mutta juniorin sulkapallomaila on pienikokoisempi. Mitä tulee sulkapallomailan muihin ominaisuuksiin, valinnassa kannattaa huomioida mailan paino, jäykkyys ja painopiste.

Hyvä sulkapallomaila aloittelijalle

Jos olet sulkapallokentällä aloittelija, sinulle riittää todennäköisesti hyvä perusmaila. Alumiiniset sulkapallomailat sopivat aloittelijoille, sillä ne ovat yleensä edullisempia ja vakaampia, kuin arvokkaammat hiilikuitumailat. Mitä tulee jäykkyyteen, joustavampi maila on yleensä aloittelijalle parempi vaihtoehto, sillä joustavalla mailalla pelatessa lyöntivoimaa ei tarvita valtavasti. Mailan painopiste voi kevyempi, mikä auttaa pitämään pallon paremmin kontrollissa.

Hyvä sulkapallomaila harrastajalle

Paras sulkapallomaila harjaantuneelle pelaajalle on sellainen, joka tukee omaa pelitekniikkaa. Hiilikuituiset mailat ovat yleensä alumiinimailoja arvokkaampia, mutta ne ovat ihanteellisen kevyitä ja kestäviä kokeneemman pelaajan käyttöön. Harrastajan tai aktiivipelaajan kannattaa valita yleensä jäykempi maila, jolla kovemmatkin lyönnit pysyvät paremmin kontrollissa. Mailan painopiste voi olla raskaampi, jos pelaaja lyö kovemmin ja aggressiivisemmin. Jos tavoittelet tarkkuutta ja kontrollia, kannattaa valita kevyemmän painopisteen maila. Jos mielessäsi on kestävä maila aktiiviseen käyttöön, valitse esimerkiksi huippulaadukas Yonex-sulkapallomaila tai Wilson-sulkapallomaila.

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten sulkapallomailat -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Forza Amaze 600 - sulkapallomaila (väritön), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Forza Summer Fun Sulkapallomailasetti (väritön), 14,95 €, Wilson Recon PX9000 TWS - sulkapallomaila (väritön), 109,90 € sekä Forza Nano Light 8 - sulkapallomaila (väritön), 129,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!