Lenkkarit

Lenkkarit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat lenkkarit ja juoksukengät nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hyvät juoksukengät ovat mukavat, tukevat ja sopivat käyttötarpeeseesi. Tärkeintä juoksukengän valinnassa on siis ottaa huomioon kengän käyttötarkoitus.

Miten valita oikeat lenkkarit?

Lenkkarit eli juoksukengät on aina paras ostaa niin, että kenkää pystyy sovittamaan jalkaan. Tärkeintä juoksukengän valinnassa on ottaa huomioon kengän käyttötarkoitus. Kannattaako valita kevyet juoksukengät, Gore-Tex juoksukengät tai maastojuoksukengät? Lenkkareita löytyy moneen tyyliin ja väriin, ja osa malleista taipuu helposti myös tyylikkääksi kaupunkikengäksi. Juoksukenkien tulee olla mukavat ja tukevat jalassa, ja oikean koon valinta on tärkeää. Kengän kärkeen kannattaa jättää 1-,5 cm tilaa. Näin varpaille jää hieman liikkumatilaa, mutta kenkä on kuitenkin napakka. Huomioi myös, että jalka turpoaa hieman kävellessä. Sovita lenkkareita päälle aina sellaisten sukkien kanssa, joita aiot käyttää kengissä. Juoksukenkiä hankkiessa on myös tärkeää huomioida, että kenkä sopii askellukseesi. Pronaatiotuelliset juoksukengät auttavat jalkaasi asettumaan oikein juostessa. Katso tarkemmat ohjeet juoksukenkien valintaan.

Tilaa juoksukengät helposti netistä tai varaa myymälään

Hyviä juoksukenkiä löydät valikoimastamme muun muassa merkeiltä Asics, Nike, adidas ja New Balance. Katso naisten juoksukengät, miesten juoksukengät ja lasten juoksukengät. Voit tilata kengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä lenkkarit -tuoteryhmässä on 417 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (valkoinen), 60,00 €. Muita suosittuja malleja ovat New Balance Fresh Foam Arishi v4 M - juoksukengät (musta), 89,95 €, adidas Duramo RC U - juoksukengät (musta), 55,00 € sekä adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (musta), 60,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!