Naisten aluskerrastot

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
46 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten alusvaatteet

Mukavat ja suoritusta tukevat naisten alusvaatteet ja aluskerrastot ovat onnistuneen kuntoilun, treenin, ulkoilun ja urheilun lähtökohta. Budget Sportista löydät urheilukerrastot naisille liikuttavan halpaan hintaan. Suosikkimerkkejämme ovat muun muassa Craft, Halti ja Rukka. Naisten alusvaatteet ja urheilukerrastot ovat oleellinen osa kerrospukeutumista, kun haluat pitää itsesi mukavasti lämpimänä. Laadukkaat naisten alusvaatteet paitsi lämmittävät, myös joustavat ja hengittävät. Kevyestä ja lämmittävästä materiaalista valmistettu naisten tekninen alusasu sopii monenlaisiin keleihin, ja kovimmilla pakkasilla se voi olla yhtenä alusvaatekerroksena.

Kylmemmällä säällä taas naisten merinovilla-alusasu on erinomainen vaihtoehto: se siirtää kosteutta iholta ja lämmittää hikoilusta huolimattakin. Merinovillan lisäetuihin kuuluu vielä sen luontainen antibakteerisuus ja hajuttomuus. Laadukkaan materiaalin lisäksi toimivat naisten alusasut ovat hyvin istuvia. Kun koko on oikea, naisten aluskerrasto tuntuu päällä huomaamattomalta istuessaan ihonmyötäisesti, napakasti ja kiristämättä. Myös pehmeä ja joustava materiaali, huolelliset leikkaukset ja saumattomat muotoilut ovat hyviä ominaisuuksia, jotka lisäävät naisten alusasun käyttömukavuutta. Varustaudu kuntoilu-, ulkoilu- ja urheiluharrastukseen, jossa ei tarvitse kylmää pelätä, ja hanki tarvitsemasi naisten alusvaatteet Budget Sportista. Meiltä löydät urheilukerrastot naisille kaikenlaiseen liikuntaan, retkeilyyn ja ulkoilmaelämään.

Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi naisten alusvaatteet kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi naisten aluskerrastot halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Tällä hetkellä naisten aluskerrastot -tuoteryhmässä on 46 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on North Outdoor Active 210 Merino Base Layer Shirt W - naisten aluskerrastopaita (musta), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka Marlene W - naisten aluskerrasto (musta), 24,95 €, Craft Core Warm Baselayer Set W - naisten aluskerrasto (musta), 39,95 € sekä Kari Traa Else Pant Merinovillahousut. - naisten aluskerrastohousut (musta), 50,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!