Uimalasit

Uimalasit

Uimalasit auttavat näkemään veden alla paremmin, mutta jos et sukeltamisesta välittäisikään, niin hyvät uimalasit kannattaa silti hankkia. Uimahallien vedessä oleva kloori tai etelän aurinkorantojen suolainen merivesi aiheuttavat monelle silmien kirvelyä, vaikka uidessa pitäisikin päätä vain veden pinnan yläpuolella. Niin aikuisten kuin lasten uimalasit suojaavat silmiä tehokkaasti, ja laajoista valikoimista jokainen löytää omansa. Budget Sportista hankit naisten, miesten ja lasten uimalasit aina liikuttavan halpaan hintaan. Oikean kokoiset ja paikallaan tiiviisti pysyvät uimalasit estävät vettä pääsemästä linssien sisäpuolelle eivätkä paina silmien ympärystä. Budget Sportin Speedo-uimalasit lapsille ja aikuisille ovat helposti säädettävissä uimarin kasvojen kokoon sopivaksi, ja kehyksissä on monia vaihtoehtoja. Pienten lasten uimalaseihin käytetään pehmeimpiä tiivisteitä. Toisaalta kilpakäyttöön suunnitellut naisten ja miesten uimalasit eivät sisällä tiivisteitä, vaan kehykset istuvat napakasti niiden suorituskykyä lisäävän muotoilun ansiosta. Kilpauimareille suunnitellut Speedo Speed Socket -uimalasit, jotka sopivat sekä kisa- että treenikäyttöön, löytyvät nekin Budget Sportista.

Monet uimalasit sisältävät myös UV-suojan. Monissa on myös vääristämättömät linssit, jotka lisäävät uimarin turvallisuutta ja tasapainoa. Sävytetyt linssit puolestaan ehkäisevät häikäisyä ja heijastuksia. Lasien värit ja tummuusaste tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja, ja uimareiden mieltymykset ovat hyvin yksilöllisiä. Monet toisaalta pitävät täysin kirkkaista ja värittömistä linsseistä. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat uimalasit moneen makuun, ja varmasti sopivat Speedo-uimalasit niin lapsille kuin aikuisille. Tutustu mallistoomme Budget Sportin myymälässä tai verkkokaupassa sekä hanki mieleisesi uimalasit edullisesti, nopeasti ja helposti.

Tällä hetkellä uimalasit -tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Speedo Hydropure Optical uimalasi - uimalasit (musta), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Speedo Hydropulse Sr - uimalasit (musta), 19,95 €, Speedo Biofuse 2.0 Junior - uimalasit (pinkki), 22,95 € sekä Arena Air-Bold Swipe Uimalasit (harmaa), 32,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!