Laskettelusukset

Laskettelusukset

Nauti rinteessä hyvillä laskettelusuksilla! Laskettelusukset valitaan laskutavan, laskijan pituuden ja painon sekä taitotason mukaan. Laskettelusuksien pituus valitaan laskijan pituuden ja taitotason mukaan.

Laskettelusuksien pituus tulee valita oikein

Laskettelusuksen pituus on noin 10-20 cm laskijaa lyhyempi. Pituutta valitessa kannattaa miettiä millaisissa rinteissä laskee. Jyrkissä rinteissä pidempi laskettelusuksi on vakaampi vauhdin kiihtyessä, kun taas loivien rinteiden rauhallisessa vauhdissa lyhyttä laskettelusuksea on helpompi käsitellä. Lasten laskettelusuksien pituus on leukaan asti niin kauan kuin lapsi laskee auraten. Kun käännöstekniikka on oikeanlainen, voidaan siirtyä normaalimittoihin laskettelusuksissa. Valikoimastamme löydät laskettelusukset suosituilta merkeiltä kuten Atomic ja Salomon. Tilaa laskettelusukset koko perheelle pysyvästi edulliseen hintaan Budget Sportin verkkokaupasta.

Lasten, naisten ja miesten laskettelusukset parhailta merkeiltä

Tällä hetkellä laskettelusukset -tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Elan Prodigy Team JRS lasten Twintip -sukset ja siteet (vihreä) -twintip sukset, 249,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Elan Sky JRS lasten laskettelusukset ja siteet (punainen) -twintip sukset, 179,90 €, Elan Sling Shot Twintip -sukset ja siteet - twintip sukset (vihreä) -twintip sukset, 399,90 € sekä Fischer My Aspire SLR naisten laskettelusukset ja siteet (tummanharmaa) -twintip sukset, 349,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!