Laskettelusukset

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
14 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Laskettelusukset

Nauti rinteessä hyvillä laskettelusuksilla! Laskettelusukset valitaan laskutavan, laskijan pituuden ja painon sekä taitotason mukaan. Laskettelusuksien pituus valitaan laskijan pituuden ja taitotason mukaan. Laskettelusuksen pituus on noin 10-20 cm laskijaa lyhyempi. Pituutta valitessa kannattaa miettiä millaisissa rinteissä laskee. Jyrkissä rinteissä pidempi laskettelusuksi on vakaampi vauhdin kiihtyessä, kun taas loivien rinteiden rauhallisessa vauhdissa lyhyttä laskettelusuksea on helpompi käsitellä.

Lasten laskettelusuksien pituus on leukaan asti niin kauan kuin lapsi laskee auraten. Kun käännöstekniikka on oikeanlainen, voidaan siirtyä normaalimittoihin laskettelusuksissa. Valikoimastamme löydät laskettelusukset suosituilta merkeiltä kuten Atomic ja Salomon. Tilaa laskettelusukset koko perheelle pysyvästi edulliseen hintaan Budget Sportin verkkokaupasta.

Tällä hetkellä laskettelusukset -tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Elan Explore Pro JRS UNI lasten laskettelusukset ja siteet (vihreä), 159,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Elan Explore X LS EL 10.0 GW SHIFT BLK B85 laskettelusukset ja siteet (valkoinen), 279,90 €, Elan Amphibio S8 PS M + EL 10.0 GW SHIFT BLK B85 - miesten laskettelusukset (musta), 399,90 € sekä Elan Missy QS EL 4.5 GW SHIFT - lasten twintip sukset (sininen), 229,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!