Hiihtomonot

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
30 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hiihtomonot - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät sopivat hiihtomonot niin aikuisille kuin lapsillekin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hiihtomonot ovat suksien ja sauvojen ohella oleellinen osa hiihtovarustusta – otathan aina monojen valinnassa huomioon sen, että ne ovat yhteensopivat suksiesi kanssa.

Näin valitset oikeat hiihtomonot

Kuten suksetkin, myös monot valitaan hiihtotyylin mukaan. Lisäksi hiihtomonojen valintaan vaikuttaa oma taso sekä jalan lesti. Perinteisen tyylin hiihtäjän hiihtomonoissa on joustavampi pohja, sillä päkiällä työnnetään vauhtia hiihtäessä. Luisteluhiihtomonot taas ovat usein jämäkämpiä, ja niiden varsi on korkeampi. Näin mono tukee hyvin nilkkaa hiihtäessä. Hiihtomonojen tulisi sopia jalkaan, mutta ei kuitenkaan puristaa – hiihtomonoihin ei siis kuuluisi jättää kasvuvaraa. Eri monovalmistajat käyttävät eri sidemalleja, joten valitse monot niin, että siteet sopivat yhteen suksiesi kanssa. Suksisiteiden standardeihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Kaikki hiihtoon Budget Sportista

Budget Sportista löydät niin luistelumonoja kuin perinteisiä monoja tunnetuilta merkeiltä, kuten Fischer, Salomon ja Rossignol. Tutustu laajaan valikoimaamme miesten, naisten ja lasten maastohiihtomonoja ja löydä täydelliset monot itsellesi ja vaikka koko perheelle edulliseen hintaan. Tutustu myös esimerkiksi suksiin, hiihtovaatteisiin ja hiihtovarusteisiin.

Tällä hetkellä hiihtomonot -tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rossignol X-6 Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 169,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Fischer RCS Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 319,90 €, Atomic Savor 25 - perinteisen hiihtomonot (musta), 89,95 € sekä Fischer Rc3 Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 209,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!