Sukset

Suuren kysynnän ja toimitusviiveiden vuoksi osaa hiihtotuotteista voimme myydä vain myymälöissä. Tarkista myymäläsaatavuus tuotteen kohdalta.

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
34 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Sukset

Valmiina hiihtämään? Laita sukset tilaukseen Budget Sportin verkkokaupasta! Maastohiihto on tehokas liikuntamuoto, joka kehittää useita lihasryhmiä selässä käsissä ja jaloissa. Lisäksi hiihtäessä kehittyy melkein huomaamatta myös hapenottokyky sekä sydämen suorituskyky ja ulkoilu raikkaassa ilmassa tekee hyvää. Maastohiihtää voi omaan tyyliinsä joko luistellen tai perinteisesti. Tilaa meiltä maastohiihtosukset vaikka koko perheelle. Valikoimastamme löytyy suositut sukset kuten Fischer maastohiihtosukset sekä suksipaketit. Muista myös hiihtoon kuuluvat muut varusteet kuten sauvat ja hiihtopuvut, jotka saat myös kätevästi Budget Sportista.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat sukset mm. merkeiltä Yoko, Rossignol ja Madshus. Tällä hetkellä sukset -tuoteryhmässä on 34 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Yoko Yxr Skating Universal - luistelusukset, 299,90 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 39,95 € ja 339,00 € välillä, joten valikoimastamme löytyy sukset jokaiselle kukkarolle.