Pitopohjakengät

Kitkakengät tuovat pitoa talviseen ulkoiluun

Talvella kelit vaihtelevat tiuhaan tahtiin. Lumi ja nopeat lämpötilavaihtelut tekevät teistä liukkaita ja arvaamattomia. Valitse talvikengiksi pitopohjakengät eli kitkakengät niin voit ulkoilla huolettomammin ja turvallisesti.

Kitkakengät toimivat kuin auton kitkarenkaat. Kitkapohjat ovat valmistettu kumiseoksesta, joka pureutuu tiukasti kylmiin ja liukkaisiin pintoihin luoden pitoa ja vakautta. Pohjamateriaaliksi kehitetystä kumiseoksesta valmistettujen ulkopohjien pintaan on valettu kuviointi, joka yhdessä materiaalin ominaisuuksien kanssa luo niihin hyvän pidon. Meiltä löydät kitkakengät naisille ja miehille Budget Sportin tapaan: liikuttavan edulliseen hintaan. Pitopohjakenkiä on tarjolla moneen makuun: sekä matalalla että korkealla varrella ja eri materiaaleista. Kitkakengät naisille löytyvät myös tyylikkäinä nahkaisina saappaina. Ulkonäöstä ei tarvitse tinkiä pystyssä pysymisen kustannuksella. Nastakenkiin verrattuna, kitkakengillä on mukava kävellä myös paljaalla asfaltilla ja sisätiloissa.

Icebugilta tarjolla on kitkakenkiä, joiden pohjat ovat valmistettu Michelin Wic -kumiseoksesta. Tämä erityinen kumiseos on Icebugin ja Michelin-autonrengasvalmistajan pitkän yhteisen suunnittelutyön tulos ja toimii kaikissa talvisissa olosuhteissa, sekä jäällä että lumella. Merrell-pitopohjakengissä on useampia eri pohjamateriaalivaihtoehtoja, joista kaikista on hyviä kokemuksia.  Vibram Arctic Grip -pohjamateriaalin erinomaisuus perustuu kahteen eri materiaaliseokseen, joilla on erilaiset huokoisuudet minkä ansiosta ne toimivat mahdollisimman laajasti eri lämpötiloissa. Kuvioitu pohja ei jää liukumaan vesipatjan päällä, vaan porautuu sen läpi luoden kitkaa jään kanssa. Merrell-kitkakenkien M-Select ICE -pitopohja toimii hyvin jäisellä alustalla ja Vibram Arctic Grip -kitkapohjat laajasti eri olosuhteissa.

Tällä hetkellä pitopohjakengät -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icebug Muurame4 W Michelin Wic - naisten pitopohjakengät (musta), 159,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Icebug Nirak2 Michelin Wic W - naisten pitopohjakengät (musta), 149,00 €, Icebug NIrak2 Michelin M - miesten pitopohjakengät (musta), 149,00 € sekä Icebug Adak Michelin Wic Woolpower W - naisten pitopohjakengät (ruskea), 179,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!