Pipot

Naiset
Miehet
Pojat
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
139 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Pipot

Sään viiletessä sen taas viimeistään muistaa: taitaa olla aika hankkia uusi ja tyylikäs pipo, mielellään vähällä vaivalla ja edullisesti. Ja meillähän se ei ole temppu eikä mikään! Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät pipot joka lähtöön ja aina liikuttavan halpaan hintaan. Tilaa mieleisesi talvipipo, puuvillapipo, urheilupipo, merinovillapipo tai muu mukavan lämmin ja pehmeä villamyssy meiltä kätevästi netistä tai osta se lähimmästä Budget Sport -myymälästä nopeasti ja helposti. Saat meiltä kaikenlaiset pipot pysyvästi edullisilla hinnoilla, ja lisäksi kannattaa pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä tarjouksiamme.

Kunnon pipo on suorastaan välttämätön kylmänä vuodenaikana. Rento villamyssy, taatusti tuulenpitävä Windstopper-pipo, supermukava merino wool -pipo – laadukas talvipipo on taatusti tarpeen niin koulu- tai työarjen menoissa kuin aktiivisen vapaa-ajan harrastuksissa. Ja pipo kannattaa varata mukaan, vaikka lämpömittari ei pakkasasteita näyttäisikään. Suomen kesässäkin viileämmällä ja tuulisella säällä on usein hyvä olla käytössä ohut pipo, esimerkiksi kevyt puuvillapipo. Lisäksi eri malliset ja eri väriset pipot ovat näppäriä asusteita, joilla muuntelet pukeutumistyyliäsi. Jos suosit klassista ilmettä, voi olla paikallaan valita musta pipo tai valkoinen pipo. Jos kaipaat pipoihin piristäviä värejä, tutustu silloinkin Budget Sportin valikoimaan: mallistossamme sekä lasten että aikuisten pipot tarjoavat mahtavan monipuolisia värivaihtoehtoja. Helly Hansen -pipot, New Era -pipot sekä monet muut suosikkibrändit löydät Budget Sportin verkkokaupasta ja lähimmästä myymälästä.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat pipot mm. merkeiltä Hans Company, Kari Traa ja Touch9. Tällä hetkellä pipot -tuoteryhmässä on 139 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Hans Company Miren Sr trikoo - pipo, 6,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 4,45 € ja 39,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy pipot jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme lippikset, pannat ja alushuput.