Hiihtovaatteet

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
217 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hiihtovaatteet ja hiihtopuvut

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät säähän sopivat hiihtovaatteet niin koville pakkasille kuin keväthangillekin edulliseen hintaan. Hiihtäminen on mukavaa, kun varusteet ovat kunnossa. Oikea hiihtopukeutuminen voi vaatia hieman harjoittelua, sillä pakkasella hiihtäessä täytyy pukea riittävästi päälle huomioiden samalla, että lajissa tulee helposti hiki.

Mitä hiihtovaatetuksessa kannattaa huomioida?

Hiihtovaatetuksen tulee olla hengittävä, tarpeeksi lämmin ja säänkestävä. Siksi kerrospukeutuminen onkin usein hyvä vaihtoehto hiihtäessä. Hyvä alusasu, joko tekninen tai merinovillainen, toimii hyvin alimpana kerroksena. Kylmemmillä säillä sekä pidemmillä hiihtoretkillä kannattaa suosia merinovillaa, kun taas tekninen alusasu on parempi valinta lyhytkestoisempaan hikiliikuntaan. Päällimmäisen kerroksen tulisi olla vettä ja tuulta hylkivä, esimerkiksi softshell-takki sekä housut. Softshell on hyvä valinta, sillä se suojaa säältä sekä hengittää. Huomioi hiihtovaatteiden valinnassa istuvuus – vaatteiden kannattaa istua hyvin, mutta jättää kuitenkin tilaa lisäkerroksille. Liian tiukasti puettujen kerrosten väliin ei jää ilmaa, eikä vaatteet silloin lämmitä yhtä paljon pakkaskeleillä. Myös hyviin sukkiin kannattaa panostaa, jotta myös varpaat kestävät lämpimänä monoissa.

Laadukkaat hiihtovaatteet edulliseen hintaan

Meiltä löydät sopivat hiihtovarusteet tuttuun aina edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät hiihtovaatteita muun muassa merkeiltä Rukka, Halti ja Yoko. Muista tutustua myös muihin hiihtovarusteisiimme kuten hiihtosuksiin ja hiihtomonoihin.

Tällä hetkellä hiihtovaatteet -tuoteryhmässä on 217 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Kari Traa Else Ls Merinovilla - naisten aluskerrastopaita (vihreä), 50,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Else Pant Merinovillahousut. - naisten aluskerrastohousut (vihreä), 50,00 €, North Outdoor Active 210 Merino Base Layer Shirt W - naisten aluskerrastopaita (musta), 49,95 € sekä Kari Traa Thale Pant - naisten tuulihousut (musta), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!