Lasten talvikengät

Lasten talvikengät edulliseen hintaan

Etsitkö lapselle talvikenkiä edulliseen hintaan? Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät lasten lämpimät ja laadukkaat talvikengät parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Tarjolla tyttöjen ja poikien turvallisia talvikenkiä ja talvisaappaita liikuttavan edulliseen hintaan. Löydät meiltä myös taaperoille lämpimät ja tukevat talvikengät, joissa pienokaisen varpaat pysyvät kuivina ja läpiminä. Lapsen talvikenkiä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kengän istuvuuteen, käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Lapsen jalka on kasvuvaiheessa ja jalkineen tulee tukea jalkaa sekä pohjasta että nilkasta. Kengän pitää olla yhtä aikaa tukeva mutta riittävän kevyt, jotta lapsi jaksaa hyppiä ja juosta ne jalassa. Turvallisuuden kannalta ensisijaisen tärkeää on, että pohjan materiaali ja kuviointi ovat sellaiset, jotka pitävät epätasaisella alustalla. Jalkineen pohjan tulisi olla riittävän jäykkä niin että sillä on turvallista astua myös teräville kiville. Talvella jalkineen materiaalit eivät saa kovettua pakkasessa vaan niiden tulee taata turvallinen liikkuminen myös lumella ja jäisellä alustalla. Jalkineen varressa on hyvä olla sen verran korkeutta, että se tuen lisäksi se estää kosteuden, lumen ja roskien pääsyn jalkineeseen sisälle. 

Lasten gore-tex kengät suojaavat loskasäällä

Myös kengän lämmittävyys ja vedenpitävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia erityisesti kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. Lumessa ja loskassa leikittäessä lapsen jalkaa suojaa parhaiten vedenpitävä Gore-tex -jalkine. Vedenpitävyys muodostuu kestävistä laadukkaista materiaaleista sekä päällis- ja vuorimateriaalin välissä olevasta vedenpitävästä Gore-Tex-kalvosta. Erityisesti talvella on hyvä, että talvisaappaan varsi nousee riittävän korkealle housun lahkeen sisään ja että kengän saa kiristettyä napakasti lapsen jalkaan sopivaksi.

Parhaat lasten talvikengät istuvat hyvin jalkaan

Sopiva kengän koko selviää parhaiten sovittamalla. On hyvä, että kengässä on 1–1,5cm liikkumavaraa sekä tilaa myös lämpimille sukille. Älä valitse lapselle kuitenkaan liian isoa kenkää. Jos haluat että kengässä on kasvunvaraa, hanki myös pohjalliset, joilla kengästä saa sopivan tuntuisen. Liian pieni kenkä puristaa, tuntuu ikävältä ja niissä jalat helposti kylmettyvät, koska kengän sisällä ei ole riittävästi ilmaa eristämässä kylmyydeltä. Budget Sportin valikoimasta löydät lasten talvikengät taaperoille ja nuorille myös erimallisilla lesteillä. Suosittuja talvikenkiä löytyy tunnetuilta kansainvälisiltä merkeiltä kuten Nike, Adidas, Puma, Vans ja Crocs sekä kotimaisilta merkeiltä kuten Halti, Catmandoo ja One way. 

Tällä hetkellä lasten talvikengät -tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Fortatrail El Jr - talvivarsikengät (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Vans Filmore Hi Vansguard YT - talvivarsikengät (musta), 59,95 €, Jack Wolfskin Woodland WT Texapore High VC K - talvivarsikengät (tummansininen), 35,97 € sekä New Balance 800v3 K - talvivarsikengät (musta), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!