Lasten talvikengät

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituin Järjestä
16 tuotetta
Suosituin Järjestä

Talvikengät lapsille

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat lapselle hyväksi ja tärkeää heidän kehityksenä kannalta. Lapset itsekin usein rakastavat ulkona ja luonnossa leikkimistä ja temmeltämistä, eikä kylmenevien säidenkään pidä antaa sitä estää tai haitata. Raikkaiden talvisten leikkihetkien lisäksi, mikset ottaisi lasta mukaan omille ulkoiluretkillesi tai suuntaisi perheesi kanssa yhteiseen lomanviettoon vaikka rinteeseen?

Lasten ulkoiluvarustukseen on tietenkin panostettava yhtä paljon kuin omaasi – ellei enemmänkin, sillä heidän kehonsa lämmönsäätely ei ole vielä yhtä tehokasta kuin aikuisen. Lapset ovat näin ollen aikuisia alttiimpia palelemaan kylmässä ja nopeampia hikoilemaan ruumiinlämmön noustessa. Tämä tekee hyvien lasten kausittaisten vaatteiden hankinnasta tärkeää ja myös jossain määrin haastavaa. Pohjoismaisen kylmät talvet vaativat erityisen hyvää valmistautumista pitääksesi huolen siitä, että lapsesi jalat pysyvät lämpiminä korkeammissakin pakkasasteissa yhtä lailla kuin loskassa ja lumihangessakin.

Budgetsport on koonnut sinulle valikoiman hyviä lasten ulkovaatteita ja talvikenkiä edulliseen hintaan. Meiltä löydät lämpimät varrelliset talvikengät lapsille hyvillä ominaisuuksilla. Ne jalassa lapsesi leikit ulkona lumessa voivat kestää miten kauan tahansa eikä vilu pääsee yllättämään. Myös koulumatka, välitunnit ja luontoretket perheen tai kavereiden kanssa sujuvat mukavissa tunnelmissa, kun varustus on oikea ja riittävän lämmin.

Budgetsportin lasten talvikengät on varustettu lämpimällä fleecevuorella, vettä hylkivällä pintamateriaalilla, ja pitävällä kumipohjalla, joka estää liukastelun. Vanhempana sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, että lapsellesi tulisi kylmät tai märät oltavat kun tiedät varmistaneesi, että hänet on puettu asianmukaisiin ja säätä kestäviin ulkovaatteisiin ja kenkiin.

Budgetsportista löydät hyvät ja edulliset lasten talvikengät sekä tytöille että pojille heille varmasti mieleisissään väreissä ja tyyleissä. Heijastuspinnat lisäävät lasten talvikenkiin näkyvyyttä hämärässäkin. Kokoja löytyy numerosta 25 aina 38 saakka, mallista riippuen.

Tilaa nyt edulliset talvikengät lapsille Budgetsportin verkkokaupasta tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.