Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä

Black Friday

0 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Ei tuotteita.

Black Friday tarjoukset 2020

Parhaat Black Friday -tarjoukset Budget Sportista

Joululahjaostokset alkavat Budget Sportista ja viimeistään perjantaina 27. marraskuuta eli Black Fridayn hulinassa! Ja sikäli kuin se meistä riippuu, niin lahjoja suunnitellessa et joudu unohtamaan myöskään itseäsi. Black Friday -tarjoushinnat Budget Sportissa ovat taas niin liikuttavan edulliset, että on kerta kaikkiaan älyttömän järkevää tehdä hankintoja nyt samalla myös omaan käyttöösi. Fiksu valmistautuu jouluun ajoissa ja ottaa hyödyn irti siitä, että Yhdysvalloissa alkunsa saanut, Black Friday -nimellä tunnettu tarjousten juhlapyhä on kantautunut myös Suomeen. Black Friday eli ”musta perjantai” avaa Budget Sportissakin virallisesti joulukauden, ja silloin pyöräytämme käyntiin kaikki makoisimmat tarjouksemme. Varmista, ettet jää jälkeen pukin tonttujoukoista, vaan olet ensimmäisten joukossa silloin, kun Black Friday -myynti starttaa Budget Sportin myymälöissä ja verkkokaupassa.

Miksi oikeastaan puhutaan mustasta perjantaista, kun päivästä on synkkyys kaukana? Black Friday on saanut nimensä siitä, että tänä marraskuisena ”supershoppailun päivänä” kadut ovat Yhdysvalloissa olleet jo vuosikymmenien ajan kerrassaan mustanaan väkeä. Black Friday liittyy kiitospäivään, joka on amerikkalaisille tärkeä etappi halloweenin ja jouluajan välissä. Kiitospäivä eli marraskuun neljäs torstai on kansallinen vapaapäivä, ja perhejuhlaa jatketaan lomailun merkeissä seuraava perjantaipäiväkin. Jenkkilässä on perinteisesti tuumattu, että paras tapa polttaa kiitospäiväkalkkunan kalorit ja viettää pitkää viikonloppuvapaata on kirmata ostoksille. Myös me Budget Sportissa kannustamme ihmisiä liikkumaan, mutta mikäli suoritat treenisi mieluummin urheilemalla kuin kaupoissa juoksentelemalla, nettikauppamme Black Friday -ale on sinulle täydellinen vaihtoehto. Lisätietoa Blach Fridaysta löydät Usein kysytyt kysymykset sivultamme. Budget Sport liittyy Black Friday-humuun tarjoamalla huikean valikoiman erilaisia tuotteita aktiiviseen elämään, arkeen ja urheiluun niin halpaan hintaan, ettei siitä ole varaa jäädä paitsi! Meiltä löydät parhaat Black Friday -tarjoukset, joilla pukin konttisi täyttyy niin nopeasti ja halvalla, että mikä hyvänsä joululahjastressin orastava alku haihtuu kertaheitolla. Miehet ja naiset, mummit ja vaarit, tyttö- ja poikakaverit, serkut, lapset, kummit, kaimat – jokaiselle löydät Budget Sportista taatusti passelin lahjan.

Tunnetko jonkun, joka kaipaisi pientä urheilukärpäsen puremaa? Tai jonkun, jolla on niin kova treenikierre päällä, ettei menossa pysy mukana vanhat treenivaatteet tai varusteetkaan? Onko tuttusi aloittamassa uutta lajia tai harrastusta? Tai ehkä et ole varma, kuinka sporttinen lahjan saaja loppujen lopuksi mahtaa olla? Se on ainakin varmaa, että kuka tahansa viihtyy vapaa-ajallaan mukavissa vaatteissa tai kaipaa talven pakkasilla lämmittäviä asusteita. Tutustu rauhassa Budget Sportin Black Friday -valikoimaan, niin sopiva inspiraatio lahjaideaan kyllä ilmestyy. Kun Black Friday on vain kerran vuodessa, niin johan sen järkikin sanoo, ettei tilaisuutta kannata käyttää pelkkää lahjojen ostamista varten! Tutustu myös Budget Sportin Black Friday ostajan oppaaseen. Budget Sportin hulvaton Black Friday -hintajuhla on mitä otollisin aika tehdä myös itsellesi hankintoja, joista olet jo pitkään haaveillut tai joita suunnittelet tai joilla päivität vaate- ja varustekaappisi sisältöä. Nyt voit hyvällä omalla tunnolla sijoittaa myös itseesi ja hankkia Budget Sportista uudet treenivaatteet, kengät, talvitakit tai urheiluvarusteet älyttömän halvalla. Lukemattomien suosittujen urheilumerkkien joukosta löydät parhaat tarjoukset juuri sinulle.

Miesten ja naisten takit, moneen menoon sopivat reput, varusteet useisiin eri lajeihin – Budget Sport heittää kehiin kaikki kuumimmat Black Friday -tarjoukset sekä nettikaupassa että liikkeissä, ja nopeus on valttia! Älä siis jää odottelemaan onneasi vaan valmistaudu reippaaseen starttiin. Black Fridayn ja viikonlopun jälkeisenä maanantaina voit hengähtää ruudun ääressä, sillä silloin tarjoukset sijoittuvat Budget Sportin nettikauppaan. Cyber Monday -nimellä tunnettu alennusmyyntien jälkimaininki on verkkokaupan juhlaa, jolloin kaikki viimeisimmät tarjoukset kootaan nettiyleisön eteen.