Black Friday

Black Friday palaa taas 29.11.2024!

Naiset
Miehet
Lapset
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
0 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Ei tuotteita.

Black Friday 2024

Black Friday eli Musta perjantai on juhlapäivä, joka liittyy shoppailuun ja ostoksiin. Aiemmin eloktroniikkaan keskittynyt päivä on laaajentunut kaiken kattavaksi ostojuhlaksi.
Aloita siis joululahjaostokset Budget Sportista ja viimeistään perjantaina 29.11.2024 tarkistamalla Black Friday tarjoukset! Ja sikäli kuin se meistä riippuu, niin lahjoja suunnitellessa et joudu unohtamaan myöskään itseäsi.

Parhaat Black Friday -tarjoukset Budget Sportista

Black Friday -tarjoushinnat Budget Sportissa ovat taas niin liikuttavan edulliset, että on kerta kaikkiaan älyttömän järkevää tehdä hankintoja nyt samalla myös omaan käyttöösi. Fiksu valmistautuu jouluun ajoissa ja ottaa hyödyn irti siitä, että Yhdysvalloissa alkunsa saanut, Black Friday -nimellä tunnettu tarjousten juhlapyhä on kantautunut myös Suomeen. Black Friday eli ”musta perjantai” avaa Budget Sportissakin virallisesti joulukauden, ja silloin pyöräytämme käyntiin kaikki makoisimmat tarjouksemme. Varmista, ettet jää jälkeen pukin tonttujoukoista, vaan olet ensimmäisten joukossa silloin, kun Black Friday -myynti starttaa Budget Sportin myymälöissä ja verkkokaupassa.

Black Friday lyhyesti

Miksi oikeastaan puhutaan mustasta perjantaista, kun päivästä on synkkyys kaukana? Black Friday on saanut nimensä siitä, että tänä marraskuisena ”supershoppailun päivänä” kadut ovat Yhdysvalloissa olleet jo vuosikymmenien ajan kerrassaan mustanaan väkeä. Black Friday liittyy kiitospäivään, joka on amerikkalaisille tärkeä etappi halloweenin ja jouluajan välissä. Kiitospäivä eli marraskuun neljäs torstai on kansallinen vapaapäivä, ja perhejuhlaa jatketaan lomailun merkeissä seuraava perjantaipäiväkin. Jenkkilässä on perinteisesti tuumattu, että paras tapa polttaa kiitospäiväkalkkunan kalorit ja viettää pitkää viikonloppuvapaata on kirmata ostoksille. Myös me Budget Sportissa kannustamme ihmisiä liikkumaan, mutta mikäli suoritat treenisi mieluummin urheilemalla kuin kaupoissa juoksentelemalla, nettikauppamme Black Friday -ale on sinulle täydellinen vaihtoehto. Budget Sport liittyy Black Friday-humuun tarjoamalla huikean valikoiman erilaisia tuotteita aktiiviseen elämään, arkeen ja urheiluun niin halpaan hintaan, ettei siitä ole varaa jäädä paitsi! Meiltä löydät parhaat Black Friday -tarjoukset, joilla pukin konttisi täyttyy niin nopeasti ja halvalla, että mikä hyvänsä joululahjastressin orastava alku haihtuu kertaheitolla. Miehet ja naiset, mummit ja vaarit, tyttö- ja poikakaverit, serkut, lapset, kummit, kaimat – jokaiselle löydät Budget Sportista taatusti passelin lahjan.

Kengät, vaatteet ja urheilutarvikkeet Black Friday hinnoin!

Tunnetko jonkun, joka kaipaisi pientä urheilukärpäsen puremaa? Tai jonkun, jolla on niin kova treenikierre päällä, ettei menossa pysy mukana vanhat treenivaatteet tai varusteetkaan? Onko tuttusi aloittamassa uutta lajia tai harrastusta? Tai ehkä et ole varma, kuinka sporttinen lahjan saaja loppujen lopuksi mahtaa olla? Se on ainakin varmaa, että kuka tahansa viihtyy vapaa-ajallaan mukavissa vaatteissa tai kaipaa talven pakkasilla lämmittäviä asusteita. Tutustu rauhassa Budget Sportin Black Friday -tarjouksiin, niin sopiva inspiraatio lahjaideaan kyllä ilmestyy. Kun Black Friday on vain kerran vuodessa, niin johan sen järkikin sanoo, ettei tilaisuutta kannata käyttää pelkkää lahjojen ostamista varten! Budget Sportin hulvaton Black Friday 2024 -hintajuhla on mitä otollisin aika tehdä myös itsellesi hankintoja, joista olet jo pitkään haaveillut tai joita suunnittelet tai joilla päivität vaate- ja varustekaappisi sisältöä. Nyt voit hyvällä omalla tunnolla sijoittaa myös itseesi ja hankkia Budget Sportista uudet treenivaatteet, kengät, talvitakit tai urheiluvarusteet älyttömän halvalla. Lukemattomien suosittujen urheilumerkkien joukosta löydät parhaat tarjoukset juuri sinulle.

Miesten ja naisten takit, moneen menoon sopivat reput, varusteet useisiin eri lajeihin – Budget Sport heittää kehiin kaikki kuumimmat Black Friday -tarjoukset sekä nettikaupassa että liikkeissä, ja nopeus on valttia! Älä siis jää odottelemaan onneasi vaan valmistaudu reippaaseen starttiin. Black Fridayn ja viikonlopun jälkeisenä maanantaina voit hengähtää ruudun ääressä, sillä silloin tarjoukset sijoittuvat Budget Sportin nettikauppaan. Cyber Monday -nimellä tunnettu alennusmyyntien jälkimaininki on verkkokaupan juhlaa, jolloin kaikki viimeisimmät tarjoukset kootaan nettiyleisön eteen.

Usein kysyttyä Black Fridaysta

Mikä on Black Friday?

Yhdysvalloissa Black Friday:ta pidetään kauppojen joulusesongin avauksena. Päivä on vuoden vilkkain ostospäivä Yhdysvalloissa ja kaupat avataan jo puolen yön aikaan. Black Fridayn ajankohta tulee amerikkalaisten juhlaperinteestä kiitospäivästä eli Thanksgiving Daysta, jonka jälkeinen perjantai on vietetty Black Friday:na, johon on kuulunut shoppailua. Black Fridayta vietettiin Suomessa ensimmäisen kerran 2011. Black Friday on siirtynyt entistä enemmän verkkoon, vaikka tarjoukset ovat usein voimassa sekä myymälöissä että verkossa.

Milloin on Black Friday?

Black Fridayna tunnettua shoppailupäivää vietetään nimeen viitaten perjantaina. Tämän vuoden Black Friday on perjantaina 29.11.2024.

Minkälaisia tarjouksia Budget Sportilla on Black Friday -kampanjan aikana?

Black Friday 2024 parhaat tarjoukset tulevat Budget Sportista. Black Friday -kampanjasta löydät tuotteet ulkoiluun, urheiluun, vapaa-aikaan ja myös hyviä vinkkejä pukinkonttiin. Black Friday 2024 -sivustoltamme löydät erilaisia tarjouksia läpi Black Fridayn aina Cyber Monday kampanjointiin.