Pyöräilykengät

Naiset
Miehet
Koko
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
2 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Pyöräilykengät

Haluatko löytää hyvät pyöräilykengät edullisesti? Olet oikealla sivulla, sillä Budget Sportin suuresta valikoimasta löydät markkinoiden edullisimmat pyöräilykengät aktiiviselle pyöräilyn harrastajalle. Laajasta valikoimastamme löydät sekä naisten että miesten tyylikkäät ja kestävät pyöräilykengät tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä, kuten Shimano. Olipa sinulla haussa sitten maantiepyöräilykengät, maastopyöräilykengät tai sisäpyöräilykengät, löydät meiltä etsimäsi edullisesti. Jos etsit kaikkein parasta tarjousta, poimi pyöräilykengät säännöllisesti vaihtuvista mainostarjouksistamme. Ostaminen on Budget Sportissa aina mutkatonta: pyöräilykengät voit tilata joko nopeasti netistä ja tai ostaa ne lähimmästä myymälästämme. Meiltä löydät myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet pyöräilyyn – tutustu esimerkiksi edullisiin pyöräilykypäriin, pyöräilytarvikkeisiin, pyöräilylaukkuihin ja pyöräilytakkeihin.

Jos olet aktiivinen pyöräilyn harrastaja, ja pidät esimerkiksi kuntopyöräilystä, työmatkapyöräilystä ja pyöräretkistä, hyvät pyöräilykengät ovat sinulle ehdoton hankinta. Pyöräilykenkien tehtävä on luoda saumaton yhteys kengän ja pyörän polkimen välille. Asianmukaisten pyöräilykenkien pohja on varusteltu lukkokappaleella, joka kiinnitetään polkimeen. Lukkokappale kiinnittää pyöräilykengät tukevasti polkimeen koko ajon ajaksi, minkä ansioista polkuliike tehostuu ja pyöräily on nopeampaa. Pyöräilykengät soveltuvatkin erityisesti pidemmille etäisyyksille ja kovempiin nopeuksiin. Pyöräilykengän pohja ei saa olla juoksu- tai treenikengän tapaan pehmustettu, vaan sen tulee olla ohut ja jämäkkä. Kovat pohjat takaavan mahdollisimman napakan polkuliikkeen.

Pyöräilykengistä löytyy erilasia malleja erilaisiin pyöräilylajeihin. Esimerkiksi maantiepyöräilyyn ja maastopyöräilyyn löytyy omanlaisensa pyöräilykengät. Tasaisilla teillä tapahtuvaan maantiepyöräilyyn suunnitellut pyöräilykengät ovat kevytrakenteisia, muodoltaan virtaviivaiset ja tasapohjaiset. Maastopyöräilyyn tarkoitetut pyöräilykengät ovat rakenteeltaan ja muodoltaan jämäkämmät – ne on suunniteltu kestävään vaihetelevia ajotilanteita ja kumpuilevan maastojen aiheuttamia töyssyjä. Saatavilla on myös pyöräilykenkiä, jotka sopivat monipuolisesti sekä perinteiseen maantieajoon että sisäpyöräilyyn. Olipa sinulla ostoslistalla millaiset pyöräilykengät tahansa, Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät etsimäsi helposti, nopeasti ja helposti!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten ja naisten pyöräilykengät. Tutustu myös kategorioihimme laukut ja varustekassit, reput ja pyörät. Pyöräilykengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano Ajokenkä MT501 Mtb/Touring W -pyöräilykengät, 79,95 €.